Ο σκύλος που όλοι παρομοιάζουν με καμηλοπάρδαλη: «Απλώς ένας λαιμός με πόδια»

Ο σκύλος που όλοι παρομοιάζουν με καμηλοπάρδαλη: «Απλώς ένας λαιμός με πόδια» Facebook Twitter
0

Αυτός ο μοναδικός σκύλος έχει έναν φανταστικά μακρύ λαιμό και βούλες που τον κάνουν να μοιάζει περισσότερο με καμηλοπάρδαλη.

Τον Μπρόντι, ράτσας Αζαουάκ, διέσωσε η Λουίζα Κρουκ όταν ήταν ακόμη κουτάβι και είχε χτυπηθεί από ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν.

Δυστυχώς, στον Μπρόντι χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί το ένα μπροστινό πόδι και ο ώμος μετά το ατύχημα. Τα Αζαουάκ έχουν ήδη απίστευτα μακρύ λαιμό, αλλά ο ακρωτηριασμός έκανε τον Μπρόντι να φαίνεται ακόμη πιο μακρύς.

Ο σκύλος που όλοι παρομοιάζουν με καμηλοπάρδαλη: «Απλώς ένας λαιμός με πόδια» Facebook Twitter

«Ο Brodie είναι ο πιο όμορφος σκύλος που νομίζω ότι έχω δει ποτέ. Είμαι λάτρης των λαγωνικών και τα Αζαουάκ είναι από τις αγαπημένες μου ράτσες», είπε η Κρουκ, σύμβουλος μάρκετινγκ από τη Μέση Ανατολή, στο SWNS. «Ακόμη και στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Μπρόντι όταν τον είδα για πρώτη φορά — ανίκανος να περπατήσει και με τόσο πόνο — μου έκοψε την ανάσα».

«Έχει πράγματι πολύ μακρύ λαιμό, αλλά φαίνεται γελοία μακρύς από ορισμένες γωνίες, επειδή ο ώμος του που λείπει τον κάνει πιο αδύνατο στη βάση του λαιμού του», πρόσθεσε. «Έτσι μερικές φορές φαίνεται σαν να είναι μόνο ένας μεγάλος λαιμός με πόδια, αν και μόνο τρία από αυτά».

Ο σκύλος που όλοι παρομοιάζουν με καμηλοπάρδαλη: «Απλώς ένας λαιμός με πόδια» Facebook Twitter

Έχοντας αναρρώσει πλήρως, ο Μπρόντι αισθάνεται πλέον πάρα πολύ άνετα στο παντοτινό σπίτι του και εκδηλώνει συνεχώς την αγάπη του για την Κρουκ.

«Έχω έναν πολύ ιδιαίτερο δέσιμο με τον Μπρόντι. Πάντα έδειχνε τόσο ευγνώμων για τη νέα του ζωή μετά το ατύχημα", λέει η Κρουκ. "«Είναι απίστευτα γλυκός. Λατρεύει τα πρωινά στην κουζίνα μαζί μου όταν κανένα από τα άλλα σκυλιά μου δεν είναι ξύπνιο, και με έχει όλη δική του. Είναι το μόνο πρωινό άτομο που έχω στη ζωή μου».

Και τα αισθήματα είναι αμοιβαία. «Από τον Μπρόντι, σίγουρα έμαθα να μην τα παρατάω τόσο εύκολα. Ήμουν τόσο σίγουρη ότι δεν υπήρχε ελπίδα και έφτασα κοντά στο να τον θανατώσω. Ανατριχιάζω όταν το σκέφτομαι τώρα που βλέπω πώς άνθισε», λέει η Κρουκ. «Είναι κάτι που με έχει βοηθήσει με άλλα σκυλιά που ήρθαν στη ζωή μου».

«Ο Μπρόντι είναι ο σκύλος που κοιτάζω όταν πρέπει να σταματήσω να λυπάμαι τον εαυτό μου. Ποτέ δεν θα το καταφέρω όπως εκείνος, και τα κατάφερε όλα σαν να ήταν τίποτα και με χαμόγελο», προσθέτει.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FT: Ελλάδα και Ισπανία πιέζονται για να παραχωρήσουν αντιαεροπορικά στην Ουκρανία

Διεθνή / FT: Ελλάδα και Ισπανία πιέζονται να δωρίσουν στην Ουκρανία αντιαεροπορικά Patriot και S-400

Η Ουκρανία ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για τα συστήματα S-300 που διατηρεί η Ελλάδα, καθώς οι ουκρανικές δυνάμεις τα έχουν ήδη στο οπλοστάσιο τους και έχουν εμπειρία στον χειρισμό τους
NEWSROOM
«Μπριζίτ, μια ελεύθερη γυναίκα»: Η ζωή της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας γίνεται τηλεοπτική σειρά

Διεθνή / «Μπριζίτ, μια ελεύθερη γυναίκα»: Η ζωή της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας γίνεται τηλεοπτική σειρά

Σε έξι επεισόδια των 45 λεπτών θα προβληθεί η παραμυθένια ζωή της Μπριζίτ Μακρόν - Από καθηγήτρια του Εμανουέλ Μακρόν σε λύκειο της Αμιέν, στο Ελιζέ ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ