Ο πάπας Φραγκίσκος σε βίντεο για την προώθηση του εμβολιασμού - «Είναι πράξη αγάπης»

Ο πάπας Φραγκίσκος σε βίντεο για την προώθηση του εμβολιασμού - «Είναι πράξη αγάπης» Facebook Twitter
EPA
0

To εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι μία «μια πράξη αγάπης» λέει ο πάπας Φραγκίσκος σε βίντεο για την προώθηση του εμβολιασμού.

Ο επικεφαλής των 1,2 δισεκατομμυρίων καθολικών στον κόσμο συμμετείχε σε μια εκστρατεία για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης στα εμβόλια.
 


«Χάρη στον Θεό και στο έργο πολλών, έχουμε τώρα εμβόλια που θα μας προστατεύσουν από τον COVID-19», είπε ο πάπας Φραγκίσκος σε μήνυμα για την πρωτοβουλία των ΗΠΑ, που τιτλοφορείται «Εξαρτάται από εσένα».

«Μας δίνουν την ελπίδα να τερματίσουμε την πανδημία, αλλά μόνο αν είναι διαθέσιμα σε όλους και αν συνεργαστούμε» λέει στο βίντεο, που απευθύνεται σε κοινότητες δυσανάλογα επηρεασμένες από τον ιό στη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική.

«Το να είσαι εμβολιασμένος είναι μια πράξη αγάπης», λέει ο 84χρονος ποντίφικας.

«Και η συμβολή στην εξασφάλιση της εμβολιασμού των περισσότερων ανθρώπων είναι μια πράξη αγάπης. Αγάπη για τον εαυτό σου, αγάπη για την οικογένεια και τους φίλους σου, αγάπη για όλους τους ανθρώπους».

Με πληροφορίες του AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Ταξίδια / Παίρνει διαζύγιο η Ιταλία από τους τουρίστες;

Σε περιορισμούς στα κρουαζιερόπλοια, στα τουριστικά λεωφορεία, ακόμα και στις selfies, και σε μια σειρά ακόμα μέτρων σε διάφορες περιοχές της έχει προχωρήσει η Ιταλία, στην προσπάθειά της να περιορίσει τον υπερτουρισμό.
THE LIFO TEAM
Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται κάτι ένα μεγάλο πρόβλημα

Διεθνή / Τούρκοι κάνουν αναρτήσεις για το «φτηνό, καλό φαΐ» στην Ελλάδα, αλλά από πίσω κρύβεται ένα μεγάλο πρόβλημα

Οι τιμές σε τουριστικά θέρετρα σε Ελλάδα και Τουρκία - Αυξάνονται οι τιμές σε φαγητό, ένδυση, μεταφορές - Το όριο πείνας στην Τουρκία ξεπερνά τον κατώτατο μισθό κατά 3.000 λίρες - Ακόμα πιο δύσκολη η κατάσταση στην Κωνσταντινούπολη
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ