Ο πάπας Φραγκίσκος παραδέχτηκε ότι ενίοτε κοιμάται ενώ προσεύχεται

Ο πάπας Φραγκίσκος παραδέχτηκε ότι ενίοτε κοιμάται ενώ προσεύχεται Facebook Twitter
1

Ο πάπας Φραγκίσκος παραδέχτηκε σήμερα ότι καμιά φορά τον παίρνει ο ύπνος ενώ προσεύχεται, διαβεβαιώνοντας όμως ότι και αυτός είναι άλλος ένας τρόπος για να δοξάζει το όνομα του Θεού.


Κι εγώ επίσης, όταν προσεύχομαι, μερικές φορές κοιμάμαι είπε χαμογελώντας ο ποντίφικας σε συνέντευξη που πρόκειται να μεταδοθεί αύριο Τετάρτη από το ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι TV2000.


Η Αγία Θηρεσία του Βρέφους Ιησού έλεγε ότι της συνέβαινε κι εκείνης κι αυτό ευχαριστούσε τον Θεό, συνέχισε, επικαλούμενος έναν ψαλμό που καλεί τον πιστό να σταθεί ενώπιον του Θεού όπως το παιδί στην αγκαλιά του πατέρα του.


Είναι ένας από τους πολλούς τρόπους να δοξάζω το όνομα του Κυρίου, να αισθάνομαι σαν παιδί στην αγκαλιά του, διαβεβαίωσε ο πάπας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει κάποιο καλύτερο μέρος για να κοιμηθεί κανείς.


Στα 80 του, ο Χόρχε Μπεργκόλιο δείχνει γεμάτος ενέργεια όταν συναντιέται με πιστούς, αλλά το πρόσωπό του παραμένει σοβαρό όταν προσεύχεται: συχνά χαμηλώνει το κεφάλι και κλείνει τα μάτια του για πολλή ώρα. Αν και το πρόγραμμά του είναι πάντα γεμάτο με υποχρεώσεις, κοιμάται κάθε βράδυ πριν από τις 9 και ξυπνάει στις 4 το πρωί. Δεν παραλείπει επίσης ποτέ τον μεσημεριανό υπνάκο του, μετά το φαγητό.

Με πληροφορίες από AFP/ ΑΠΕ

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ