Ο Πάπας έχει πλέον και το δικό του περιοδικό

Ο Πάπας έχει πλέον και το δικό του περιοδικό Facebook Twitter
0

 

Ο Πάπας έχει πλέον και το δικό του περιοδικό Facebook Twitter

Με τη μεγάλη δημοφιλία που γνωρίζει ο Πάπας Φραγκίσκος, δεν φαίνεται απίθανο ότι θα αποκτήσει τώρα και δικό του περιοδικό.

Φρόντισε για αυτό ο όμιλος Mondadori, του Σίλβιο Μπερλουκόνι που απόφάσισε την έκδοση εβδομαδιαίου lifestyle περιοδικού με τίτλο «Il Mio Papa» («Ο Πάπας μου»).

Στις σελίδες του περιοδικού θα φιλοξενούνται οι ανακοινώσεις του πάπα Φραγκίσκου, οι συναντήσεις του αλλά και μικρά μυστικά της προσωπικής καθημερινής του ζωής.

Ήδη το περιοδικό κυκλοφορεί στην Ιταλία με τιμή στα 50 λεπτά ενώ το τιράζ του είναι στα 3 εκατομμύρια αντίτυπα. Δώρο στο πρώτο τεύχος αφίσα του Ποντίφηκα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM
Λετονία Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης

Διεθνή / Η Λετονία αποσύρεται από τη βασική ευρωπαϊκή συνθήκη για την προστασία των γυναικών

Συντηρητικά κόμματα και θρησκευτικές οργανώσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες έχουν επιτεθεί στη συνθήκη, υποστηρίζοντας ότι προωθεί την «ιδεολογία του φύλου» και υπονομεύει τις «παραδοσιακές αξίες της οικογένειας»
LIFO NEWSROOM