Ο Όζι Όζμπορν ξεσπά κατά του Κάνιε Γουέστ: «Είναι αντισημίτης, δεν θέλω καμία σχέση μαζί του»

Ο Όζι Όζμπορν ξεσπά κατά του Κάνιε Γουέστ: «Είναι αντισημίτης, δεν θέλω καμία σχέση μαζί του» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Όζι Όζμπορν ξέσπασε κατά του Κάνιε Γουέστ, χαρακτηρίζοντάς τον αντισημίτη, ενώ κατηγόρησε τον ράπερ ότι χρησιμοποίησε απόσπασμα τραγουδιού του, παρότι δεν του έδωσε άδεια για κάτι τέτοιο. 

Σε ανάρτηση στα social media ο Όζι Όζμπορν αναφέρει ότι ο Κάνιε Γουέστ του ζήτησε την άδεια να χρησιμοποιήσει απόσπασμα από live εκτέλεση των Black Sabbath του τραγουδιού «War Pigs». 

Παρότι ο Όζμπορν αρνήθηκε να του δώσει άδεια, ο ράπερ συμπεριέλαβε τελικά το απόσπασμα στον νέο δίσκο του. «Αρνήθηκα να δώσω άδεια επειδή είναι αντισημίτης και έχει προκαλέσει ανείπωτο πόνο σε πολλούς», ανέφερε ο Όζι Όζμπορν. «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτό τον άνθρωπο!», συμπλήρωσε για τον Κάνιε Γουέστ. 

Σε εκδήλωση που έγινε στο Σικάγο αυτή την εβδομάδα, ο Κάνιε Γουέστ και ο Ty Dolla $ign παρουσίασαν τον δίσκο τους, με τίτλο «Vultures». Η live μετάδοση της εκδήλωσης σταμάτησε όταν ο Κάνιε Γουέστ είπε τους στίχους «είμαι ακόμη τρελός, διπολικός, αντισημίτης. Και είμαι ακόμη ο βασιλιάς». 

Στα τέλη του 2023 ο Κάνιε Γουέστ ζήτησε συγγνώμη για τα αντισημιτικά σχόλια που είχε κάνει ένα χρόνο νωρίτερα, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις. Σε ανάρτηση στο Instagram έγραψε μεταξύ άλλων: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα… Δεν είχα πρόθεση να πληγώσω ή να ταπεινώσω και λυπάμαι βαθιά για τον όποιο πόνο μπορεί να προκάλεσα». 
 
Σημειώνεται ότι το «Vultures» αναμενόταν αρχικά να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. Η καθυστέρηση, σύμφωνα με πληροφορίες οφειλόταν στο γεγονός ότι η Nicki Minaj δεν επέτρεψε στον Κάνιε Γουέστ να συμπεριλάβει ένα παλιότερο τραγούδι τους στον δίσκο

Με πληροφορίες από Guardian 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΣΧΕΔΙΟ 10 ΣΗΜΕΙΩΝ

Διεθνή / Ιράν: Το σχέδιο 10 σημείων για την εκεχειρία και οι βασικές διαφωνίες με τις ΗΠΑ

Σύμφωνα με ιρανικά κρατικά μέσα, το σχέδιο θέτει ως προϋπόθεση για τον τερματισμό του πολέμου την αποδοχή συγκεκριμένων όρων, αρκετοί από τους οποίους έχουν απορριφθεί στο παρελθόν από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΑ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ

Διεθνή / «Θέλω να κάνω τον εαυτό μου περιττό»: Ένας βουλευτής μάχεται για την αυτοκυβέρνηση της Γροιλανδίας

Ο νεοεκλεγμένος βουλευτής Qarsoq Høegh-Dam, φιλοδοξεί να κάνει τον ρόλο του «περιττό», μεταφέροντας σταδιακά την εξουσία από την Κοπεγχάγη στη Γροιλανδία και προωθώντας την πλήρη αυτοκυβέρνηση του νησιού
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Διεθνή / Έρευνα: Σε ποια χώρα της Ευρώπης βρίσκονται οι πιο αγχωμένοι εργαζόμενοι - Τι ισχύει για την Ελλάδα

Μια νέα μελέτη που καλύπτει 160 χώρες συγκρίνει τα επίπεδα άγχους στην Ευρώπη με αυτά του υπόλοιπου κόσμου, καταλήγοντας σε ένα μείγμα καλών και κακών ειδήσεων για τους εργαζόμενους και τους εργοδότες της γηραιάς ηπείρου
THE LIFO TEAM