Ο οίκος Gucci κυκλοφόρησε «έξυπνο» δαχτυλίδι 18 καρατίων- Αναλύει τον ύπνο και παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό

«Έξυπνο» δαχτυλίδι 18 καρατίων του οίκου Gucci παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό ενώ κοιμάσαι Facebook Twitter
Φωτ.Oura
0

Ο οίκος Gucci σε συνεργασία με την Oura, δημιούργησαν ένα πρωτοπόρο δαχτυλίδι, πoυ λειτουργεί όπως ένα smartwatch αλλά με περισσότερη φινέτσα.

Το Gucci x Oura εστιάζει στην υγεία όπως τα έξυπνα ρολόγια αλλά κυκλοφορεί σε ειδική έκδοση 18 καρατίων.

Αναδεικνύοντας την κομψή, ευέλικτη σχεδίαση του αρχικού δαχτυλιδιού με μια πολυτελή πινελιά, το νέο κομμάτι έχει το χαρακτηριστικό μονόγραμμα «G» συνώνυμο του οίκου μόδας, μαζί με μια λεπτή, πλεγμένη χρυσή επένδυση για επιπλέον φινετσάτη αίσθηση.

Το δαχτυλίδι έχει όλες τις λειτουργίες Gen3, μεταξύ των οποίων παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, της θερμοκρασίας, ανάλυσης ύπνου και πολλά άλλα.

Ο Michael Chapp, επικεφαλής της Oura,  είπε ότι η αυτή την εποχή ένα δαχτυλίδι μπορεί να είναι πλέον και πρωτοποριακό και στιλάτο.

«Όπως ακριβώς λειτουργούν οι πλατφόρμες υγείας και ευεξίας, αναγνωρίζουμε και εμείς ότι αυτό που φοράει κάποιος αντικατοπτρίζει αυτό που αισθάνεται. Με το δαχτυλίδι Gucci x Oura φέραμε πιο κοντά την μόδα με τη λειτουργικότητα» εξήγησε.

Συνολικά, η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στο να δώσει έμφαση στην ιδέα ενός «ταξιδιού ενδοσκόπησης» αναφορικά με το πώς η προσωπική υγεία και η ευεξία είναι περισσότερο σαν ένα road trip παρά σαν ένας συγκεκριμένος προορισμός.

Χαρακτηριστικό της ιδέας αυτής είναι η απεικόνιση στο νέο βίντεο για την προώθηση του δαχτυλιδιού.

Η ειδική έκδοση είναι διαθέσιμη online έναντι 950 δολαρίων και σε επιλεγμένα καταστήματα του οίκου Gucci σε όλον τον κόσμο.


Με πληροφορίες του design Taxi 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ