No.1

Ο Ντόναλντ Τραμπ κοροϊδεύει την αναπηρία δημοσιογράφου των Ν.Υ. Τimes

Ο Ντόναλντ Τραμπ κοροϊδεύει την αναπηρία δημοσιογράφου των Ν.Υ. Τimes Facebook Twitter
1

Αντιδράσεις προκάλεσε η ενέργεια του υποψηφίου για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ, να κοροϊδέψει αναπηρία δημοσιογράφου, ο οποίος του είχε ασκήσει κριτική.

Ο δημοσιογράφος των Νew York Times Σέρτζ Κοβαλέσκι είχε σχολιάσει αρνητικά σε άρθρο του τη δήλωση του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου το 2001 ότι «εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες μουσουλμάνοι γιόρταζαν την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους στην Νέα Υόρκη».

Ο Κοβαλέσκι είχε ερευνήσει τότε το θέμα (ως δημοσιογράφος της Washington Post εκείνη την εποχή) και είχε διαψεύσει όσα είχε ισχυριστεί ο υποψήφιος των ρεπουμπλικάνων. «Το βέβαιο είναι πως δεν θυμάμαι να υπάρχει ούτε ένας που να λέει ότι υπήρχαν άνθρωποι που πανηγύριζαν. Εξ όσων μπορώ να θυμηθώ δεν είχε συμβεί αυτό», δήλωσε.

 

Όταν αναφέρθηκε σε αυτό το σχόλιο του δημοσιογράφου ο Τραμπ αλλοίωσε τη φωνή του και άρχισε να κινεί τα χέρια του με τον τρόπο που τα κινεί τα δικά του ο Κοβαλέσκι, λόγω της αναπηρίας του, καθώς πάσχει από «αρθρογρύπωση». Η χρόνια ασθένεια αυτή περιορίζει τις κινήσεις των χεριών του ασθενή. «Θα έπρεπε να βλέπατε τον καημένο το δημοσιογράφο, δεν ξέρω τι είπα, δεν θυμάμαι,…αυτό συνέβη πριν 14 χρόνια χωρίς να ανακαλέσουν», είπε ο Τραμπ, κοροϊδεύοντας την αναπηρία του Κοβαλέσκι.

Οι Ν.Υ. Τimes χαρακτήρισαν απαράδεκτη την ενέργεια του Τράμπ.

1

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Διεθνή / Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Ο δισεκατομμυριούχος παραδέχτηκε ότι είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση, απαντώντας σε ερωτήσεις και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις πράξεις του
THE LIFO TEAM
Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Διεθνή / Η Ιαπωνία σχεδιάζει την εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων σε νησί κοντά στην Ταϊβάν

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Ιαπωνία έχει μετατρέψει τo Γιοναγκούνι από ένα ήσυχο νησί σε στρατιωτική βάση, όπου περίπου 160 μέλη των Δυνάμεων Αυτοάμυνας φροντίζουν για την ασφάλεια των ακτών
THE LIFO TEAM
Η Αίγυπτος απαλλάσσει τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Διεθνή / Η Αίγυπτος απαλλάσσει Αμερικανούς και Ευρωπαίους από την υποχρέωση έκδοσης βίζας

Τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει χαλαρώσει σταδιακά τους κανόνες εισόδου για να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της έναντι προορισμών όπως η Τουρκία, το Μαρόκο και το Ντουμπάι
THE LIFO TEAM