Ο Μπάιντεν μπέρδεψε τις εγγονές του και «παρουσίασε» σε υποστηρικτές του τον νεκρό του γιο

Ο Μπάιντεν μπέρδεψε τις εγγονές του και «παρουσίασε» σε υποστηρικτές του τον νεκρό του γιο Facebook Twitter
EPA
0

Αλλεπάλληλα «ζωντανά» λάθη φαίνεται πως έκανε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν, μιλώντας σε υποστηρικτές του στη Φιλαδέλφεια.


Ο Μπάιντεν μπέρδεψε τις εγγονές του και «παρουσίασε» στους ψηφοφόρους του τον γιο του Μπο, ο οποίος έχει πεθάνει από το 2015.

«Ιδού ο γιος μου, Μπο Μπάιντεν, τον οποίο πολλοί από εσάς βοηθήσατε να εκλεγεί στη Γερουσία του Ντέλαγουερ. Ιδού η εγγονή μου, η Νάταλι», είπε, αγκαλιάζοντας από τους ώμους μια άλλη εγγονή του, τη Φίνεγκαν.

Αντιλαμβανόμενος τι συνέβη, ο 77χρονος βετεράνος πολιτικός, συνέχισε: «Α, όχι, περιμένετε, δεν είναι αυτή», και αγκάλιασε τη «σωστή» εγγονή, τη Νάταλι, που είναι κόρη του Μπο.

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ είχε πολύ στενή σχέση με τον γιο του, τον Μπο, για τον οποίο μιλάει συχνά στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του. Ο Μπο Μπάιντεν, πρώην γενικός εισαγγελέας του Ντέλαγουερ, είχε υπηρετήσει στο Ιράκ με τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις και θεωρείτο ανερχόμενο αστέρι στην πολιτική σκηνή, αλλά πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο, σε ηλικία 46 ετών.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM