Ο Μάικ Πενς δηλώνει ότι δεν σκέφτεται να εγκαταλείψει τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Μάικ Πενς δηλώνει ότι δεν σκέφτεται να εγκαταλείψει τον Ντόναλντ Τραμπ Facebook Twitter
0

Ο Μάικ Πενς, ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σήμερα ότι εξακολουθεί να τον στηρίζει και ποτέ δεν σκέφτηκε να εγκαταλείψει την κούρσα των προεδρικών εκλογών.

 

Μετά την δεύτερη τηλεοπτική "μονομαχία" μεταξύ του Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον, ο Πενς τόνισε ότι πιστεύει ότι ο Ρεπουμπλικανός μεγιστάνας "λυπάται" για την χυδαία γλώσσα που χρησιμοποίησε αναφερόμενος στις γυναίκες, σε ένα βίντεο του 2005 που δόθηκε στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα.

 

Κατά τον Πενς, ο Τραμπ στην τηλεμαχία εμφανίστηκε "ταπεινός" και "ισχυρός". "Εξέφρασε ειλικρινή μεταμέλεια για τις λέξεις που χρησιμοποίησε" στο βίντεο, πρόσθεσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

 

Σε άλλη συνέντευξη, στο CNN, είπε ότι ποτέ δεν του πέρασε από το μυαλό να αποσυρθεί από υποψήφιος αντιπρόεδρος. "Είναι η μεγαλύτερη τιμή που μου έχει γίνει στη ζωή μου", είπε χαρακτηριστικά.

 

Από την πλευρά της, η διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, η Κέλιαν Κόνγουεϊ, προσπάθησε να "μαζέψει" την απειλή που εκτόξευσε ο μεγιστάνας προς τη Χίλαρι Κλίντον ότι θα την κλείσει στη φυλακή αν εκλεγεί πρόεδρος. Η Κόνγουεϊ σημείωσε ότι αυτήν την απόφαση δεν μπορεί να την πάρει ο Τραμπ, χαρακτηρίζοντας "σαρκαστική" τη δήλωσή του.

 

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Morning Joe του MSNBC η Κόνγουεϊ απέφυγε να επιβεβαιώσει την "υπόσχεση" που έδωσε ο Τραμπ ότι θα διορίσει έναν ειδικό εισαγγελέα για να ελέγξει την υπόθεση των email που έστελνε η Κλίντον από τον προσωπικό λογαριασμό της όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Σχολίασε μόνο ότι στο θέμα αυτό ο Τραμπ "μεταφέρει την αγανάκτηση χιλιάδων ψηφοφόρων που ακούει καθημερινά".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τα αποθέματα νερού των πιο ξηρών περιοχών της Ευρώπης

Διεθνή / Η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τα αποθέματα νερού των πιο ξηρών περιοχών της Ευρώπης

Η ΕΕ θέλει να ανταγωνιστεί τις ΗΠΑ και την Κίνα στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης - Ωστόσο, οι επικριτές υποστηρίζουν ότι οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής δεν έχουν λάβει υπόψη την εξαιρετικά υψηλή ζήτηση νερού που απαιτεί ο τομέας αυτός.
LIFO NEWSROOM
Η ΕΕ σχεδιάζει ταμείο επένδυσης της «παγωμένης ρωσικής περιουσίας» για στήριξη της Ουκρανίας

Διεθνή / Η ΕΕ σχεδιάζει ταμείο επένδυσης της «παγωμένης ρωσικής περιουσίας» για στήριξη της Ουκρανίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να αξιοποιήσει 200 δισ. ευρώ από παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία μέσω επενδύσεων υψηλότερου ρίσκου, αποφεύγοντας τη νομική σύγκρουση της κατάσχεσης και ενισχύοντας την Ουκρανία απέναντι στη ρωσική απειλή
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή επιχείρηση κατά του Ιράν: Πρωτοφανής συντονισμός Μυστικών Υπηρεσιών και τεχνολογίας

Διεθνή / Πώς το Ισραήλ εισχώρησε στο Ιράν: Οι Μυστικές Υπηρεσίες, η τεχνολογία, οι «μεταμφιέσεις»

Απόρρητες τηλεφωνικές επικοινωνίες, hack σε τηλέφωνα, δορυφορικές εικόνες και εξελιγμένοι αλγόριθμοι δημιούργησαν μια «τράπεζα στόχων» που επέτρεψε ταυτόχρονες ακριβείς επιθέσεις κατά στρατιωτικών και πυρηνικών εγκαταστάσεων στο Ιράν
LIFO NEWSROOM
Ρήγμα στον Λευκό Οίκο: Η οργή Τραμπ για την Τούλσι Γκαμπάρντ και οι προειδοποιήσεις για πυρηνικό πόλεμο με Ιράν

Διεθνή / Νέα ρήξη στον Λευκό Οίκο: Οργή Τραμπ για την επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών, Γκαμπάρντ για τα πυρηνικά του Ιράν

Η επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Τούλσι Γκαμπάρντ προειδοποιεί για τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου με το Ιράν, προκαλώντας ένταση στον Λευκό Οίκο - Πώς αντιδρά ο Τραμπ και τι σημαίνει για τη στρατηγική των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.
LIFO NEWSROOM
Πού είναι ο «Άξονας Αντίστασης» του Ιράν: Γιατί οι σύμμαχοι της Τεχεράνης είναι άφαντοι μετά τις επιθέσεις του Ισραήλ

Διεθνή / Πού είναι ο «Άξονας Αντίστασης» του Ιράν: Γιατί οι σύμμαχοι της Τεχεράνης είναι άφαντοι μετά τις επιθέσεις του Ισραήλ

Οι σύμμαχοι του Ιράν, όπως η Χεζμπολάχ και οι Χούτι, εμφανίζονται αδρανείς μετά τις ισραηλινές επιθέσεις - Πώς οι γεωπολιτικές ισορροπίες αλλάζουν στη Μέση Ανατολή και τι φοβούνται οι ιρανικές παραστρατιωτικές ομάδες
LIFO NEWSROOM
Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να χτυπήσουν το Ιράν εντός ημερών, λέει το Bloomberg – Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Διεθνή / Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να χτυπήσουν το Ιράν εντός ημερών, λέει το Bloomberg – Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Ανώτατοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ προετοιμάζονται για πιθανή επίθεση στο Ιράν, με φόντο την κλιμάκωση της έντασης με το Ισραήλ και τις διεθνείς διπλωματικές κινήσεις
LIFO NEWSROOM