Ο Khaby Lame είναι ο νέος «βασιλιάς» του TikTok- Ο άνθρωπος με τους περισσότερους followers

Ο Khaby Lame είναι ο νέος «βασιλιάς» του TikTok- Ο άνθρωπος με τους περισσότερους followers Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο Khaby Lame, ένας πρώην εργάτης εργοστασίου, είναι ο νέος «βασιλιάς» του TikTok. Και αυτό χάρη σε βίντεο στα οποία δεν λέει λέξη. 

Με περισσότερους από 142,9 εκατομμύρια followers, εκθρόνισε την Τσάρλι Ντ’ Αμέλιο και έγινε ο άνθρωπος με τους περισσότερους ακολούθους στην πλατφόρμα. 

Ο 22χρονος που γεννήθηκε στη Σενεγάλη και ζει στην Ιταλία δημιουργεί βίντεο στα οποία αντιδρά, δίχως να μιλά, σε παράδοξα «life hacks» και συγκεντρώνει εκατομμύρια views και likes σε κάθε ανάρτηση. 

@khaby.lame it's just a matter of point of view🤣🤲🏿#learnfromkhaby #learnwithtiktok #imparacontiktok ♬ suono originale - Khabane lame

Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδες οι θαυμαστές του ξεκίνησαν μια προσπάθεια στα social media για να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει την Ντ’Αμέλιο στο TikTok. Στο Instagram, ο Lame έχει 78,3 εκατομμύρια followers, ενώ η 18χρονη έχει 48,8 εκατομμύρια ακολούθους. 

Η «γνωριμία» του Lame με το TikTok ξεκίνησε τις πρώτες ημέρες της πανδημίας. Έχασε τη δουλειά του στο εργοστάσιο που ήταν υπάλληλος και κλείστηκε στο σπίτι των γονιών του, στην πόλη Τσιβάσο. Μια μέρα, κατέβασε το TikTok και άρχισε να πειραματίζεται με την εφαρμογή. 

@khaby.lame Who does the dishes in your home ❓🤣#learnfromkhaby #learnwithtiktok #imparacontiktok ♬ original sound - Khabane lame

Στην αρχή, όπως πολλοί TikTokers, δημιουργούσε βίντεο στα οποία χόρευε ή περιελάμβαναν video games. Στις αρχές του 2021 άρχισε να διακωμωδεί βίντεο με περίπλοκα «κόλπα», που είχαν πλημμυρίσει τα social media. Σε αυτά αντιδρούσε με γκριμάτσες ή με βλέμμα αγανάκτησης. 

@khaby.lame If you wanna copy me, do it in a right way#learnfromkhaby #learnwithtiktok #imparacontiktok ♬ suono originale - Khabane lame

«Μου ήρθε η ιδέα επειδή έβλεπα να κυκλοφορούν όλα αυτά τα βίντεο και μου άρεσε η ιδέα να τα κάνω πιο απλά», είχε δηλώσει πέρυσι στο CNN. «Σκέφτηκα έναν τρόπο να απευθυνθώ σε όσους περισσότερους ανθρώπους είναι δυνατό. Και ο καλύτερος τρόπος ήταν να μην μιλάω», είχε συμπληρώσει. 

Στην ίδια συνέντευξη είχε δηλώσει ότι δεν τον ένοιαζε αν είναι ο πιο δημοφιλής στο TikTok. «Άρχισα να φτιάχνω βίντεο επειδή ήθελα να κάνουν τους ανθρώπους να γελάσουν κατά τη διάρκεια του lockdown. Συνεχίζω να κάνω βίντεο με τον ίδιο στόχο», είχε αναφέρει. 

@khaby.lame The best caption win my t-shirt 🤲🏾❤️ Let’s go guys! ❤️ #learnfromkhaby #learnwithkhaby #learnwithtikok #imparacontikok ♬ suono originale - Khabane lame

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ