Ο «κεκλιμένος πύργος του Ντάλας»- Viral έγινε κτίριο που άντεξε την απόπειρα κατεδάφισης

Ο «κεκλιμένος πύργος του Ντάλας»- Viral έγινε κτίριο που άντεξε την απόπειρα κατεδάφισης Facebook Twitter
Το Ντάλας απέκτησε τον δικό του «κεκλιμένο πύργο» (Πηγή φωτό EPA)
0

Το Ντάλας απέκτησε τον δικό του «κεκλιμένο πύργο», έπειτα από την αποτυχημένη απόπειρα κατεδάφισης εντός κτιρίου. Και τώρα κάποιοι ζητούν την προστασία του «αξιοθέατου».

Την Κυριακή, η επιχείρηση κατεδάφισης του 11οροφου κτιρίου δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν, με αποτέλεσμα να αντέξει ο βασικός «κορμός» του. Γρήγορα η εικόνα του κτιρίου έγινε viral και αρκετοί δημοσίευσαν στα social media φωτογραφίες που το «κρατούν», μία ιδιαίτερα δημοφιλής πόζα για όσους φωτογραφίζονται με φόντο τον Κεκλιμένο Πύργο της Πίζας.

Μάλιστα, κάποιοι ξεκίνησαν μια διαδικτυακή προσπάθεια συγκέντρωσης υπογραφών, με αίτημα τη «διάσωση αυτού του αξιοθέατου από την καταστροφή». Η αίτηση προφανώς είναι μια χιουμοριστική προσέγγιση του ζητήματος, αφού σε αυτή επισημαίνεται ότι «επιτέλους είμαστε διάσημοι για κάτι άλλο πέρα από τη δολοφονία του Κένεντι», ενώ γίνεται κάλεσμα να αναγνωριστεί ο «κεκλιμένος πύργος» παγκόσμιο μνημείο κληρονομιάς από την UNESCO. «Αν μη τι άλλο, κάντε το για τα memes», καταλήγει η αίτηση.

Η εταιρεία που έχει αναλάβει την κατεδάφιση δεν... συγκινήθηκε, αφού σκοπεύει να ολοκληρώσει το έργο της, χρησιμοποιώντας μπάλα κατεδάφισης για να αποτελειώσει το κτίριο. Πάντως, διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, αφού το κτίριο γέρνει προς τη μεριά που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να πέσει με βάση το αρχικό πλάνο.

Με πληροφορίες από AP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ