Ο Κάνιε Γουέστ έγραψε ποίημα για τον θάνατο: «Κανείς δεν ήθελε να μου πει ότι ήμουν νεκρός»

Ο Κάνιε Γουέστ με ανοιχτό στόμα Facebook Twitter
Φωτ: AP Photo/Mark J. Terrill
0

Ποίημα για τον θάνατό του έγραψε ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος φαίνεται να βρίσκει τον τρόπο να κάνει θαυμαστές και διεθνή Τύπο να ασχολούνται μαζί του.

Ο ράπερ, λίγες ημέρες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν, πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram ποίημα αφιερωμένο στον θάνατο. «Νεκρός» («Dead»), είναι ο τίτλος της νέας του δημιουργίας.

«Κανείς δεν ήθελε να μου πει ότι ήμουν ΝΕΚΡΟΣ / Και οι άνθρωποι που μου μιλούσαν ήταν στο κεφάλι μου», «Κανείς δεν ήθελε να μου πει ότι ήμουν ΝΕΚΡΟΣ / Μόνο τους  ανθρώπους που με αγαπούσαν επισκέπτομαι στα όνειρά τους», «Τα παιδιά μου θα χόρευαν για μένα σε ένα σπίτι που κάποτε διηύθυνα», «Έμαθα ότι μια μέρα στο περίπτερο υπήρχε ένα πρωτοσέλιδο άρθρο με τους δολοφόνους μου / Έμεινα τόσο έκπληκτος με αυτά που έλεγε / Αυτές οι πληροφορίες είναι για τους ζωντανούς / Και να η έκπληξη... Είμαι ΝΕΚΡΟΣ», γράφουν οι στίχοι.

Μακροσκελές, πάντως, είναι και το σχόλιο στη λεζάντα, όπου ο Κάνιε Γουέστ αναφέρει ότι δεν θα εξηγήσει το νέο κομμάτι, γιατί καταστρέφει το μυστήριο και τη μαγεία της αληθινής αγάπης.

«Νιώθω ήδη συμβιβασμένος που πρέπει να δικαιολογήσω τον τρόπος έκφρασής μου, μετά από πάνω από 20 χρόνια τέχνης που έχω προσφέρει στον πλανήτη, αλλά βλέπω επίσης την ανάγκη να βεβαιωθώ ότι σαν είδος αισθανόμαστε ακόμη ότι οι άνδρες δεν επιτρέπεται να κλαίνε. Οι διασημότητες δεν επιτρέπεται να κλαίνε. Δεν θα εξηγήσω αυτό το νέο κομμάτι, γιατί η εξήγηση καταστρέφει το μυστήριο και τη μαγεία της αληθινής αγάπης και το βάζει σε ένα κουτί. Η Τέχνη είναι υποκειμενική. Η Τέχνη λειτουργεί μόνο, όταν είναι η απόλυτη αλήθεια του καλλιτέχνη. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση σας παρουσιάζω την τελευταία μου δημιουργία που λέγεται DEAD», σημειώνει ο Κάνιε Γουέστ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ