Ο Κάνιε Γουέστ απαντά στο αίτημα της Κιμ Καρντάσιαν να αναγνωριστεί νομικά ως «άγαμη»

Ο Κάνιε Γουέστ απαντά στο αίτημα της Κιμ Καρντάσιαν να αναγνωριστεί νομικά ως «άγαμη» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Image
0

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Κάνιε Γουέστ μετά την υποβολή αιτήματος της Κιμ Καρντάσιαν στο δικαστήριο να δηλωθεί και νόμιμα πλέον ως «άγαμη» εν μέσω των διαδικασιών του διαζυγίου τους.

Ο 44χρονος ράπερ κατέθεσε την Τετάρτη την δική του απάντηση, στην αίτηση της πρώην του στο Ανώτατο Δικαστήριο τον περασμένο Δεκέμβριο, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το People.

Οι δικηγόροι του Γουέστ ισχυρίζονται ότι η χορήγηση του καθεστώτος ως «άγαμη» πριν διευθετηθούν ζητήματα όπως η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους και οι κοινές περιουσίες τους θα μπορούσε να οδηγήσει σε «έναν κίνδυνο δυσμενών συνεπειών».

«Μια πρόωρη καταγγελία του καθεστώτος γάμου δημιουργεί επίσης εμπόδια στην απόκτηση αποδεικτικών στοιχείων» εάν ένας από αυτούς «παντρευτεί ξανά πριν ολοκληρωθεί η υπόθεση του διαζυγίου» επισημαίνεται στην απάντηση της πλευράς του ράπερ.

Η απάντηση θέτει αρκετές «προϋποθέσεις» από πλευράς Γουέστ, συμπεριλαμβανομένου του να χάσει η Καρντάσιαν τα συζυγικά της προνόμια με τον Γουέστ αλλά και τον νέο της σύζυγο, στην περίπτωση που ξαναπαντρευτεί, μέχρι να επιλυθεί η διαφορά τους για την επιμέλεια.

Τα συζυγικά προνόμια επιτρέπουν μεταξύ άλλων στους συζύγους να αποκρύπτουν τις συνομιλίες μεταξύ τους αλλά και να μπορεί να μην καταθέτει ο ένας σύζυγος εναντίον του άλλου.


«Εάν το καθεστώς (ως έγγαμη) τερματιστεί τώρα χωρίς την διευθέτηση των περαιτέρω διαδικασιών, τότε θα προκύψουν εμπόδια για την απόκτηση αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την ανατροφή των παιδιών και την επιμέλεια, στην περίπτωση που η Κιμ ξαναπαντρευτεί πριν ολοκληρωθεί η υπόθεση», αναφέρουν τα έγγραφα.

Παράλληλα, ο Γουέστ θέλει να ασκηθεί το «δικαίωμά της αποζημίωσης αν πεθάνει κάποιο από τα δύο μέρη (του ζεύγους)» και η Καρντάσιαν να συμφωνήσει να μην μεταφέρει περιουσιακά στοιχεία από το καταπίστευμα τους πριν αποφασιστούν οι όροι για τον διαχωρισμό της περιουσίας τους.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Καρντάσιαν «απέρριψε» τα αιτήματα του Γουέστ.


Προς το παρόν, έχει οριστεί μόνο ακρόαση στις αρχές Μαρτίου, σχετικά με αίτημα της Κιμ Καρντάσιαν να επιστρέψει στο πατρικό της όνομα.

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ