Ο «χορός των πιγκουίνων» στην Αρκτική: Το μυστικό για να κρατηθεί κανείς ζεστός στους -18 βαθμούς Κελσίου

Ο χορός των πιγκουίνων στην Αρκτική: Το μυστικό για να κρατηθεί κανείς ζεστός στους -18 βαθμούς Κελσίου Facebook Twitter
0

Στο «χορό των πιγκουίνων» επιδόθηκε ο 95χρονος σήμερα διάσημος Βρετανός παρουσιαστής και ιστορικός, Sir David Attenborough, προκειμένου να κρατηθεί ζεστός στις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Αρκτική.

Ήταν 2020  όταν ο παρουσιαστής, σε ηλικία τότε 93 ετών, βρέθηκε στην Αρκτική προκειμένου να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «The Green Planet», τα οποία έγιναν κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες, με τον υδράργυρο να δείχνει -18 βαθμούς Κελσίου.

Στην προσπάθειά του να βρει μία λύση προκειμένου να αντέξει το πολικό ψύχος απευθύνθηκε στους αυτόχθονες της περιοχής. Το μυστικό για να κρατηθεί κάποιος ζεστός κρυβόταν στον «χορό των πιγκουίνων».

Επιστρατεύοντας... το ταλέντο του στο χορό και αφού φόρεσε έξι παλτά, ο παρουσιαστής περίμενε το drone για να τραβήξει το τέλειο πλάνο. Όταν όλα ήταν έτοιμα επιδόθηκε στο «χορό των πιγκουίνων», μαζί με τους συναδέλφους του, ξεσπώντας σε γέλια.

Με πληροφορίες από Daily Mail
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ