Ο Εμανουέλ Μακρόν ήπιε «άσπρο πάτο» ένα μπουκάλι μπίρα

Μακρόν Facebook Twitter
Φωτ.: YouTube
0

Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, επισκέφθηκε τους πρωταθλητές ράγκμπι της Γαλλίας στα αποδυτήρια, μετά τον τελευταίο τους αγώνα, και γιόρτασε μαζί τους πίνοντας μονορούφι ένα μπουκάλι μπίρα.

Ο Εμανουέλ Μακρόν απαθανατίστηκε από τις κάμερες του Canal + με μια Corona στο χέρι, να πίνει στην υγεία των παικτών της Τουλούζ.

Οι αθλητές επευφημούσαν τον πρόεδρο της Γαλλίας, καθώς έπινε το ποτό του.

Πριν από την έναρξη του αγώνα του Σαββάτου, ο Μακρόν κατέβηκε στο γήπεδο για να χαιρετίσει τις δύο ομάδες.

Αλλά, για να αποφευχθούν αποδοκιμασίες – όπως σε παρελθοντικές περιπτώσεις – αποφασίστηκε να κρατηθεί χαμηλό προφίλ και οι χειραψίες του με τους παίκτες δεν μεταδόθηκαν από τη γιγαντοοθόνη του γηπέδου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ινδονησία: Συζητήσεις για αμφιλεγόμενο σχέδιο νοσηλείας 2.000 ανθρώπων από τη Γάζα

Διεθνή / Ινδονησία: Συζητήσεις για αμφιλεγόμενο σχέδιο νοσηλείας 2.000 ανθρώπων από τη Γάζα

Την ίδια στιγμή ορισμένοι εθνικοί ισλαμικοί ηγέτες κατηγορούν την κυβέρνηση ότι «ξεγελάστηκε» από το Ισραήλ και θέτουν ερωτήματα σχετικά με τις εγγυήσεις για την επιστροφή των Παλαιστινίων
LIFO NEWSROOM