ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

Ο Έλιοτ Πέιτζ ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την φυλομετάβαση τεσσάρων τρανς φίλων

Ο Έλιοτ Πέιτζ ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την φυλομετάβαση τεσσάρων τρανς φίλων Facebook Twitter
0

Ο Έλιοτ Πέιτζ θα είναι εκτελεστικός παραγωγός σε ένα ιταλικό ντοκιμαντέρ που εξιστορεί την φυλομετάβαση τεσσάρων τρανς ανδρών φίλων.

Στο ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Nel Mio Nome», που μεταφράζεται σε «Στο όνομά μου», την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Νικολό Μπασέτι και θα κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου 2022 τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

«Αυτό που ξεχωρίζει στο "Nel Mio Nome" είναι ο τρόπος που παρουσιάζει τόσο έντεχνα όλα τα διαφορετικά κομμάτια που συνθέτουν την ταυτότητα ενός ατόμου», είπε ο Πέιτζ σε δήλωση στο THR. «Είναι ένας διαλογισμός για την τρανς ανθρωπότητα και δεν έχω ξαναδεί άλλο φιλμ σαν αυτό».

Αν και ο Νικολό Μπασέτι δεν είναι τρανς, έχει αναφερθεί στη φυλομετάβαση του γιου του, Ματέο, ως έμπνευση για το ντοκιμαντέρ.

«Η προσωπική μου εμπειρία ως γονιός μου επέτρεψε, ως σκηνοθέτη, να βρω την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να προσεγγίσω τους πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας, να εμβαθύνω στα συναισθήματά τους και να δημιουργήσω μια οικεία σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη», είπε ο Μπασέτι στο THR. «Είμαι πραγματικά ευγνώμων στον Έλιοτ που πρόσθεσε τη ζωντανή του οπτική για να βοηθήσει την ταινία μας να βρει τον δρόμο της στον κόσμο».

Ο Έλιοτ Πέιτζ πρόσθεσε ότι οι προσωπικές συζητήσεις του Μπασέτι με τον γιο του για το φιλμ ήταν «τόσο όμορφες» για εκείνον, προσθέτοντας ότι «αυτή η εμπειρία φαίνεται ξεκάθαρα στην οπτική γωνία της ταινίας». «Είναι τιμή μου που συμμετέχω και ανυπομονώ να το δουν όλοι», είπε.

Σύμφωνα με το Variety, το «Nel Mio Nome» ακολουθεί τους Nico, Leo, Andrea και Raff, μια ομάδα φίλων μεταξύ 20 έως 35 ετών, που όλοι αρχίζουν την φυλομετάβαση σε διαφορετικά σημεία της ζωής τους. Το ντοκιμαντέρ θα καταγράφει πώς «αντιμετωπίζουν με τόλμη όλα τα εμπόδια ενός αυστηρά binary κόσμου», σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Διεθνή
0

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ