Ο Drake χάρισε στον DJ Khaled λεκάνες τουαλέτας $20.000 για τα γενέθλιά του: «Το καλύτερο δώρο»

Ο Drake χάρισε στον DJ Khaled λεκάνες τουαλέτας $20.000 για τα γενέθλιά του: «Το καλύτερο δώρο» Facebook Twitter
Φωτ.: @djkhaled/Instagram
0

Ο DJ Khaled έγινε 47 και ο κολλητός φίλος του, Drake, το γιόρτασε κάνοντάς του δώρο πολυτελείς λεκάνες τουαλέτας.

Ο 36χρονος ράπερ χάρισε στον φίλο του λεκάνες υψηλής ποιότητας και ο DJ Khaled δημοσίευσε βίντεο στο Instagram για να επιδείξει τα δώρα του.

«Ακούστε, αυτή δεν είναι συνηθισμένη λεκάνη τουαλέτας», εξήγησε ο Αμερικανός DJ. «Ο αδελφός μου, ο Drake, μόλις αγόρασε σε μένα και την οικογένειά μου τέσσερις μεγάλες λεκάνες τουαλέτας. Αυτό ονομάζεται λεκάνη τουαλέτας Toto».

Ενθουσιασμένος εξήγησε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Nicole Tuck, ήθελαν να αναβαθμίσουν τις λεκάνες τους πολύ πριν λάβουν το περίεργο δώρο.

«Δεν αστειεύομαι Drake, το θέλαμε αυτό. Εγώ και η βασίλισσά μου λέγαμε να πάρουμε Totos για όλο το σπίτι», συνέχισε.

Ο ράπερ συνέχισε να απαριθμεί μερικά από τα χαρακτηριστικά της λεκάνης, όπως σύστημα καθαρισμού με υπεριώδη ακτινοβολία, λειτουργία με τηλεχειριστήριο, αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο του καθίσματος, νυχτερινό φως, ενσωματωμένο αποσμητικό, θερμαινόμενα καθίσματα και λειτουργία μπιντέ.

Επίσης σημείωσε ότι όποιος έχει πάει στο σπίτι του Drake γνωρίζει το μεγαλείο αυτής της πολυτελούς λεκάνης.

«Αν έχεις πάει ποτέ στο σπίτι του Drake, ξέρεις ότι αξίζει 500 εκατομμύρια δολάρια», είπε ο Khaled. «Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, αλλά με το ότι πήγε και πήρε το καλύτερο. Μας χάρισε μερικές από αυτές τις λεκάνες τουαλέτας Toto», πρόσθεσε. 

Βέβαια δεν διευκρίνισε ποιο μοντέλο Toto παρέλαβε, αλλά το κουτί πίσω του γράφει Neorest, η τιμή του οποίου κυμαίνεται από 5.598 έως 20.172 δολάρια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ