O Drake έβγαλε νέο τραγούδι- Και ακούγεται η Κιμ Καρντάσιαν να μιλά για το διαζύγιό της

Drake Facebook Twitter
Στο νέο τραγούδι του Drake, ακούγεται η φωνή της Κιμ Καρντάσιαν (Φωτ.: Getty Images)
0

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Drake και αυτό περιλαμβάνει μια έκπληξη. Ακούγεται η Κιμ Καρντάσιαν να μιλά για το διαζύγιό της με τον Κάνιε Γουέστ.  

Tο «Search & Rerscue» του Drake περιλαμβάνει ένα απόσπασμα από το «Keeping Up With the Kardashians», στο οποίο η Κιμ Καρντάσιαν συζητούσε με τη μητέρα της για τα προβλήματα στη σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ. 

«Δεν έφτασα τόσο μακριά, απλά για να φτάσω τόσο μακριά και να μην είμαι ευτυχισμένη», ακούγεται να λέει η Κιμ Καρντάσιαν στην Κρις Τζένερ. «Εντάξει, αυτό είναι δίκαιο» της απαντά η μητέρα της και η Καρντάσιαν συμπληρώνει «Ναι, το είδα στο ίντερνετ». Ο εν λόγω διάλογος είναι από το φινάλε της σεζόν του 2021. 

Drake: «Απλά ένα τραγούδι», λέει ο πατέρας του  

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram προτού κυκλοφορήσει το τραγούδι, ο Drake πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο ίδιος και μια γυναίκα που μοιάζει στην Κιμ Καρντάσιαν. Και οι δυο τους φορούν κράνος. Στη λεζάντα ανέφερε μόνο ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει το τραγούδι.

Η σχέση του Drake με τον Γουέστ είχε τα πάνω και τα κάτω της και έχουν κοντραριστεί, αλλά το φθινόπωρο του 2021 οι δυο τους εμφανίστηκαν σε συναυλία στο Λος Άντζελες. Αν και ο Drake δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, ο πατέρας του, Ντένις, διαβεβαίωσε τους φαν του τραγουδιστή πως «είναι απλά ένα τραγούδι» και ότι ο γιος του «δεν τρολάρει» τον Γουέστ, γράφοντας σχόλιο στο Instagram, σύμφωνα με το Variety. 

Το όνομα της Κιμ Καρντάσιαν δεν αναφέρεται στα credits του τραγουδιού, αλλά θεωρείται ιδιαίτερα απίθανο ο Drake να χρησιμοποίησε τον διάλογο με τη μητέρα της δίχως να έχει εξασφαλίσει την έγκρισή της. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δασμοί Τραμπ: Ετοιμάζεται εμπορική συμφωνία ΗΠΑ - Βρετανίας

Διεθνή / Δασμοί Τραμπ: Ετοιμάζεται εμπορική συμφωνία ΗΠΑ - Βρετανίας

Όπως αποκαλύπτουν οι New York Times και το Politico, η συμφωνία βρίσκεται στα σκαριά με τη βρετανική κυβέρνηση υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ, επικαλούμενα πληροφορίες από πηγές με γνώση των εξελίξεων
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Πώς μεγαλώνουν την πριγκίπισσα Σαρλότ ως «αναπληρωματική» του μελλοντικού διαδόχου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Πώς μεγαλώνουν την πριγκίπισσα Σαρλότ ως «αναπληρωματική» του μελλοντικού διαδόχου

«Το να είσαι δεύτερος σε μια αυστηρά ιεραρχική οικογένεια και θεσμό έχει τις προκλήσεις του» αναφέρει ο βασιλικός βιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «The Making of a King»
LIFO NEWSROOM
Κασμίρ: Ποιες είναι οι δύο τρομοκρατικές οργανώσεις που στόχευσε η Ινδία στο Πακιστάν

Διεθνή / Κασμίρ: Ποιες είναι οι δύο τρομοκρατικές οργανώσεις που στόχευσε η Ινδία στο Πακιστάν

Η Ινδία εξαπέλυσε αεροπορικά πλήγματα εναντίον των Lashkar-e-Taiba και Jaish-e-Mohammed στο Κασμίρ - Ποιες είναι οι τρομοκρατικές οργανώσεις και πώς επηρεάζουν τις σχέσεις Ινδίας–Πακιστάν
LIFO NEWSROOM
Έξι ευρωπαϊκές χώρες κατά των σχεδίων του Ισραήλ για τη Γάζα

Διεθνή / Έξι ευρωπαϊκές χώρες κατά των σχεδίων του Ισραήλ για τη Γάζα

Σαφές μήνυμα προς το Τελ Αβίβ στέλνουν Ισπανία, Ιρλανδία, Νορβηγία, Ισλανδία, Σλοβενία και Λουξεμβούργο, εκφράζοντας ανησυχία για πιθανή στρατιωτική κλιμάκωση και ανθρωπιστική καταστροφή στη Λωρίδα της Γάζας
LIFO NEWSROOM