O Diddy βοήθησε τον Έλον Μασκ στην εξαγορά του Twitter - Πλήρωσε $10 εκατ. από τα 44 δισ. γιατί «πίστευε στο όραμα»

O Diddy βοήθησε τον Έλον Μασκ στην εξαγορά του Twitter - Πλήρωσε $10 εκατ. από τα 44 δισ. γιατί «πίστευε στο όραμα» Facebook Twitter
0

Ο Diddy αποκαλύφθηκε ως ένας από τους επενδυτές που βοήθησαν τον Έλον Μασκ στην εξαγορά έναντι 44 δισ. δολ. του Twitter, καταβάλλοντας τα 10 εκατομμύρια του συνολικού κόστους. 

Ο θρύλος της αμερικανικής hip-hop φέρεται να ήθελε «μια θέση στο τραπέζι», γι'αυτό και συνέβαλε οικονομικά στην εξαγορά - μαμούθ. 

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το ΤΜΖ, η οικονομική συνεισφορά βασίστηκε στο ότι ο Diddy «πιστεύει στο όραμα του Μασκ» για τον γίγαντα αυτό των social media. 

Ο Diddy, ή καλλιτεχνικά Puff Daddy, προσφάτως πέρασε στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων του κόσμου, που τον καθιστά έναν από τους πλουσιότερους καλλιτέχνες στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. 

Υπενθυμίζεται πως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη αγόρασε  έναντι 44 δισ. δολ. το Twitter, κάνοντας ήδη αισθητό το αποτύπωμά του με το «ξήλωμα» όλου του διοικητικού συμβουλίου, με απολύσεις και αλλαγές στην πολιτική και τις ρυθμίσεις του μέσου. 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: «Είναι μια βραχυπρόθεσμη εκδρομή, ο κόσμος μας σέβεται περισσότερο από ποτέ»

«Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί ολοκληρωτικά και αποφασιστικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: «Έχουμε εκπλήξεις, θα αυξηθούν η συχνότητα και το εύρος των εκτοξεύσεων», λέει το Ιράν

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ισραήλ βομβάρδισε αρχηγείο των Φρουρών της Επανάστασης και το Ιράν κλιμακώνει - Αναφορές για χτύπημα στη Βαγδάτη
THE LIFO TEAM