O Diddy βοήθησε τον Έλον Μασκ στην εξαγορά του Twitter - Πλήρωσε $10 εκατ. από τα 44 δισ. γιατί «πίστευε στο όραμα»

O Diddy βοήθησε τον Έλον Μασκ στην εξαγορά του Twitter - Πλήρωσε $10 εκατ. από τα 44 δισ. γιατί «πίστευε στο όραμα» Facebook Twitter
0

Ο Diddy αποκαλύφθηκε ως ένας από τους επενδυτές που βοήθησαν τον Έλον Μασκ στην εξαγορά έναντι 44 δισ. δολ. του Twitter, καταβάλλοντας τα 10 εκατομμύρια του συνολικού κόστους. 

Ο θρύλος της αμερικανικής hip-hop φέρεται να ήθελε «μια θέση στο τραπέζι», γι'αυτό και συνέβαλε οικονομικά στην εξαγορά - μαμούθ. 

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το ΤΜΖ, η οικονομική συνεισφορά βασίστηκε στο ότι ο Diddy «πιστεύει στο όραμα του Μασκ» για τον γίγαντα αυτό των social media. 

Ο Diddy, ή καλλιτεχνικά Puff Daddy, προσφάτως πέρασε στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων του κόσμου, που τον καθιστά έναν από τους πλουσιότερους καλλιτέχνες στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. 

Υπενθυμίζεται πως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη αγόρασε  έναντι 44 δισ. δολ. το Twitter, κάνοντας ήδη αισθητό το αποτύπωμά του με το «ξήλωμα» όλου του διοικητικού συμβουλίου, με απολύσεις και αλλαγές στην πολιτική και τις ρυθμίσεις του μέσου. 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM
«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM