Ο Άστον Κούτσερ «μπήκε δυο φορές στο νοσοκομείο» όταν προετοιμαζόταν για το «Jobs»

Ο Άστον Κούτσερ «μπήκε δυο φορές στο νοσοκομείο» όταν προετοιμαζόταν για το «Jobs» Facebook Twitter
AP Photo/David J. Phillip
0

Η Μίλα Κούνις μίλησε για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της, Άστον Κούτσερ, στα γυρίσματα της ταινίας «Steve Jobs», πριν έξι χρόνια. 

Μιλώντας στο Hot Ones, η 38χρονη ηθοποιός κλήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει διάφορες φήμες, ανάμεσά τους αν ο Κούτσερ είχε πάθει όντως παγκρεατίτιδα επειδή έπινε «υπερβολικά πολύ χυμό καρότου», ενώ προετοιμαζόταν για τον ρόλο του Στιβ Τζομπς. 

Ο Στιβ Τζομπς ήταν γνωστός για την αυστηρή διατροφή του, κυρίως λόγω του καρκίνου στο πάγκρεας, από τον οποίο έπασχε. 

Η Μίλα Κούνις είπε ότι η ταλαιπωρία του συζύγου της ήταν όντως αληθινή, αλλά στην πραγματικότητα «το υποτίμησε». «Ήταν τόσο χαζός. Έτρωγε μόνο σταφύλια σε ένα σημείο, ήταν τόσο ανόητο. Καταλήξαμε δύο φορές στο νοσοκομείο με παγκρεατίτιδα!», ανέφερε. 

Το τρέιλερ της ταινίας «Jobs» με πρωταγωνιστή τον Άστον Κούτσερ:

Το 2013, ο Άστον Κούτσερ - που ακολουθούσε μια διατροφή μόνο φρούτων για να μπει στον ρόλο της ομώνυμης ταινίας- είπε ότι «διπλώθηκε στα δυο από τον πόνο" λόγω των προβλημάτων με το πάγκρεας. 

«Αρχικά, μια διατροφή μόνο με φρούτα μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας», είχε δηλώσει τότε σε μια από τις προβολές της ταινίας. «Το πάγκρεάς μου τρελάθηκε. Ήταν πολύ τρομακτικό», πρόσθεσε. 

Δείτε το απόσπασμα στο 4.45:

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρουμανία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Άμυνας μετά την αποκάλυψη ότι παραποίησε το βιογραφικό του

Διεθνή / Ρουμανία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Άμυνας μετά την αποκάλυψη ότι παραποίησε το βιογραφικό του

Η παραίτηση ήρθε λίγες ώρες μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Libertatea, που αποκάλυψε ότι ο Μοστεάνου είχε δηλώσει λανθασμένες πληροφορίες για το πανεπιστήμιο αποφοίτησής του και τις ημερομηνίες σπουδών
LIFO NEWSROOM
Ορμπαν–Πούτιν στη Μόσχα: Ο Ούγγρος πρωθυπουργός αψηφά την ΕΕ και κλείνει νέο ενεργειακό deal με τη Ρωσία

Διεθνή / Ορμπαν–Πούτιν στη Μόσχα: Ο Ούγγρος πρωθυπουργός αψηφά την ΕΕ και κλείνει νέο ενεργειακό deal με τη Ρωσία

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Βλαντίμιρ Πούτιν στη Μόσχα, σε μια συγκυρία που συμπίπτει με την αμερικανική πρωτοβουλία για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία,
LIFO NEWSROOM