LIVE!

Ο Αλτμάιερ επικρίνει το «όχι» της ΕΕ σε Αλβανία και Β. Μακεδονία

Ο Αλτμάιερ επικρίνει το «όχι» της ΕΕ σε Αλβανία και Β. Μακεδονία Facebook Twitter
ΕΡΑ
1

Λίγο πριν από το ταξίδι του στα Βαλκάνια, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Πέτερ Αλτμάιερ, επέκρινε την άρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την περασμένη εβδομάδα, να ξεκινήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις για τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία.

«Είμαι απογοητευμένος από την έκβαση της Συνόδου Κορυφής», δήλωσε ο χριστιανοδημοκράτης πολιτικός σε συνέντευξή του στη σημερινή έκδοση της εφημερίδας Bild.

«Είναι προς το συμφέρον μας να συνδέσουμε τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία με την ΕΕ και να αναγνωρίσουμε τις μεγάλες προσπάθειές τους για τη δημοκρατία και τη σταθερότητα. Οι ενταξιακές συνομιλίες θα πρέπει να ξεκινήσουν σύντομα», τόνισε ο κ. Αλτμάιερ, ο οποίες επισκέπτεται, σήμερα και αύριο, 21 και 22 Οκτωβρίου, την Κροατία, το Μαυροβούνιο και τη Σερβία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
1

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΥΛΕΣ

Διεθνή / Η Αντζελίνα Τζολί για τα σημάδια από τη μαστεκτομή: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς ουλές»

«Αν φτάσεις στο τέλος της ζωής σου και δεν έχεις κάνει κάτι μεγάλο, δεν έχεις κάνει λάθη, δεν έχεις προκαλέσει χάος, δεν έχεις ουλές, δεν έχεις ζήσει μια αρκετά γεμάτη ζωή, νομίζω», πρόσθεσε
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν:

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Η Μάξγουελ ζητά ξανά χάρη από τον Τραμπ με αντάλλαγμα «μαρτυρία υπέρ της αθωότητάς του»

«Η κα Μάξγουελ είναι έτοιμη να μιλήσει πλήρως και ειλικρινά εφόσον της δοθεί επιείκεια από τον πρόεδρο Τραμπ», δήλωσε ένας εκ των δικηγόρων της Μάξγουελ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια