O 84χρονος πρώην αγρότης που έγινε κατά λάθος σταρ του YouTube [ΒΙΝΤΕΟ]

O 84χρονος πρώην αγρότης που έγινε κατά λάθος σταρ του YouTube [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Youtube
0

Σταρ του YouTube κατά λάθος έγινε ένας 84χρονος πρώην αγρότης.

Ο Τζον Μπάτλερ έχει προσελκύσει εκατομμύρια views και περισσότερους από 120.000 συνδρομητές με τα βίντεο, που αναρτά στο YouTube σχετικά με τη ζωή και τον διαλογισμό.

Ο πρώην αγρότης έγινε σταρ του YouTube όταν μια συνέντευξη που έδωσε το 2016 έγινε δημοφιλής στην online κοινότητα Autonomous Sensory Meridian Response (ASMR).

«Νομίζω ότι τα βίντεο του Τζον φέρνουν μαζί τους μία μεγάλη ελευθερία σε μια εποχή όπου αισθανόμαστε τόσο σωματικά περιορισμένοι», δήλωσε η φαν του πρώην αγρότη, Jasmine Butcher.

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ευχαρίστησαν ωστόσο τον 84χρονο YouTuber, που τους βοήθησε να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο 84χρονος, με την ήπια φωνή, αναρτά συχνά βίντεο που μιλά για το πραγματικό νόημα της ζωής και πώς αυτός αντιμετωπίζει τα πράγματα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Διεθνή / Η Ιαπωνία έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τη non-binary νομική αναγνώριση

Το Ανώτερο Δικαστήριο της Οσάκα έκρινε ότι το οικογενειακό μητρώο της Ιαπωνίας, που αναγνωρίζει μόνο «άνδρες» και «γυναίκες», παραβιάζει την αρχή της ισότητας. Η απόφαση δεν αλλάζει ακόμη άμεσα το σύστημα, αλλά ανοίγει έναν κρίσιμο δρόμο για τη νομική αναγνώριση non-binary ατόμων στη χώρα.
THE LIFO TEAM
ΣΑΜ ΑΛΤΜΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ OPENAI

Διεθνή / Μασκ vs. OpenAI: «Ένιωσα ότι μας είχε εγκαταλείψει, ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του», κατέθεσε ο Άλτμαν

Ο διευθύνων σύμβουλος της OpenAI κατέθεσε ότι αισθάνθηκε πως ο Έλον Μασκ «εγκατέλειψε» την εταιρεία του και την έφερε «σε πολύ δύσκολη θέση», καθώς οι δύο πλευρές διεκδικούσαν τον έλεγχο
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ ΚΙΝΑ ΗΠΑ

Διεθνή / Η ατζέντα της συνόδου Τραμπ - Σι: Δασμοί, τεχνολογία και Ιράν στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων 

Τον Αμερικανό πρόεδρο συνοδεύουν κορυφαίοι εκπρόσωποι αμερικανικών επιχειρηματικών ομίλων και τεχνολογικών εταιρειών, μεταξύ αυτών ο Έλον Μασκ και ο Τιμ Κουκ της Apple
THE LIFO TEAM