Νότια Κορέα: Στους 14 οι νεκροί από τις πλημμύρες – Έρχεται καύσωνας μετά τις καταρρακτώδεις βροχές

Νότια Κορέα: Στους 14 οι νεκροί από τις πλημμύρες – Έρχεται καύσωνας μετά τις καταρρακτώδεις βροχές Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Δύο άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους και άλλοι δύο αγνοούνται στην πόλη-θέρετρο Γκαπιόνγκ της Νότιας Κορέας, έπειτα από κατολίσθηση που καταπλάκωσε σπίτια.

Παράλληλα, οχήματα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά των πλημμυρών που έχουν προκαλέσει οι σφοδρές βροχοπτώσεις που πλήττουν τη χώρα για τέταρτη συνεχή ημέρα.

Με τις νέες αυτές απώλειες, ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 14, ενώ 12 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται από την Τετάρτη, όταν ξεκίνησαν οι καταρρακτώδεις βροχές.

Νότια Κορέα: Στους 14 οι νεκροί από τις πλημμύρες – Έρχεται καύσωνας μετά τις καταρρακτώδεις βροχές Facebook Twitter
Φωτ.: EPA

Σύμφωνα με τη σημερινή πρόβλεψη της κυβερνητικής μετεωρολογικής υπηρεσίας της χώρας, οι βροχοπτώσεις αναμένεται να σταματήσουν εντός της ημέρας, ωστόσο οι αρχές προειδοποιούν ότι πιθανότατα θα ακολουθήσει κύμα καύσωνα.

Νότια Κορέα: Στους 14 οι νεκροί από τις πλημμύρες – Έρχεται καύσωνας μετά τις καταρρακτώδεις βροχές Facebook Twitter
Φωτ.: EPA

Όπως σημειώνει η ίδια υπηρεσία, οι σφοδρές βροχές που είχαν πλήξει αρχικά τα νότια τμήματα της χώρας μετακινήθηκαν προς τα βόρεια κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ινδία ένα εργαστήριο φτιάχνει ομοιώματα νεκρών για οικογένειες που πενθούν

Διεθνή / Στην Ινδία ένα εργαστήριο φτιάχνει ομοιώματα νεκρών για οικογένειες που πενθούν

Στην Κολκάτα της Ινδίας, το εργαστήριο του Subimal Das κατασκευάζει υπερρεαλιστικά ομοιώματα νεκρών σε φυσικό μέγεθος για οικογένειες που θέλουν να κρατήσουν ένα απτό ίχνος των αγαπημένων τους μέσα στο σπίτι.
THE LIFO TEAM