Νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη έκανε δώρο διακοπές στους 4.000 υπαλλήλους του

Νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη έκανε δώρο διακοπές στους 4.000 υπαλλήλους του Facebook Twitter
0

Χιλιάδες εργαζόμενοι σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης θα κάνουν δωρεάν διακοπές ως ελάχιστη αναγνώριση των προσπαθειών τους στην διάρκεια της πανδημίας.

Το προσωπικό του NYC Health + Hospitals/Elmhurst εξεπλάγη ευχάριστα την Παρασκευή όταν οι εταιρίες American Airlines και Hyatt Hotels ανακοίνωσαν πως όλοι -από γιατρούς και νοσηλευτές μέχρι υπαλλήλους στον τομέα της σίτισης- θα κάνουν δωρεάν διακοπές τριών διανυκτερεύσεων.

Το δώρο έχει σκοπό να βοηθήσει τους εργαζομένους «να ανανεωθούν και να επανασυνδεθούν με τους αγαπημένους τους, μόλις βρουν τον χρόνο», ανέφεραν σε κοινή ανακοίνωση οι δυο εταιρίες.

Περισσότεροι από 4.000 υπάλληλοι στο NYC Health + Hospitals/Elmhurst δικαιούνται τις δωρεάν διακοπές, επιλέγοντας προορισμούς εντός ΗΠΑ ή στην Καραϊβική.

«Κάθε εργαζόμενος στο Elmhurst έχει βρεθεί αντιμέτωπος με δυσκολίες που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε. Έχουν δώσει τον εαυτό τους και επιλέγουν να υπηρετούν την κοινότητα με συμπόνοια και ισότητα απέναντι σε κάθε ασθενή. Όταν καταφέρουν να κάνουν διάλειμμα, ελπίζουμε ο χρόνος με τους αγαπημένους τους να τους ανανεώσει και να νιώσουν την βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την θυσία και τον ηρωισμό τους», σχολίασε ο πρόεδρος της American Airlines, Robert Isom. 

«Τώρα ήρθε η σειρά μας να τους φροντίσουμε σαν να ήταν μέλη της οικογένειάς μας. Ανυπομονούμε να κάνουμε την διαμονή τους ξεχωριστή για να απολαύσουν το διάλειμμά τους, που με τόσο κόπο κέρδισαν», πρόσθεσε από την πλευρά του ο πρόεδρος και CEO της Hyatt, Mark Hoplamazian.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ