«Νικήτρια» λοταρίας λέει πως κατέστρεψε λαχνό $26 εκατ. στο πλυντήριο

«Νικήτρια» λοταρίας λέει πως κατέστρεψε λαχνό $26 εκατ. στο πλυντήριο Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα, που ισχυρίζεται ότι αγόρασε τον τυχερό λαχνό για τα 26 εκατ. δολάρια στην λοταρία της Καλιφόρνια, λέει πως τον άφησε σε τσέπη παντελονιού και καταστράφηκε στο πλυντήριο. 

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο τυχερός λαχνός του SuperLotto Plus πουλήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ, στο Νόργουοκ του Λος Άντζελες, τον περασμένο Νοέμβριο. 

Η γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έγινε γνωστό, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να αγοράζει ένα λαχνό στο κατάστημα εκείνη την περίοδο. Ωστόσο η προθεσμία διεκδίκησης του χρηματικού ποσού έληξε την Πέμπτη. 

Οι διοργανωτές της λοταρίας είπαν πως ο νικητής πρέπει να εμφανιστεί εντός 180 ημερών από την κλήρωση, που πραγματοποιήθηκε στις 14 Νοεμβρίου. 

Υπάλληλος του καταστήματος στο Νόργουοκ είπε πως μια γυναίκα την επισκέφτηκε την Τετάρτη, υποστηρίζοντας πως ήταν η κάτοχος του τυχερού λαχνού, αλλά πως τον έχασε και φοβόταν ότι κατά λάθος τον είχε βάλει σε μια πλύση ρούχων. 

Εκπρόσωπος της California Lottery σχολίασε πως το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος δεν αρκεί να επαληθεύσει τον ισχυρισμό της γυναίκας, και πως χρειάζονται «αδιάσειστες αποδείξεις ότι ήταν κάτοχος του τυχερού λαχνού». 

Ωστόσο αντίγραφο του βίντεο κοινοποιήθηκε στους διοργανωτές της λοταρίας και διεξάγονται περαιτέρω σχετικές έρευνες. 

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει αναγνωρισμένος νικητής του τζακ ποτ, το χρήματα θα μοιραστούν σε δημόσια σχολεία της Καλιφόρνια. Το κατάστημα, όπου πουλήθηκε ο τυχερός λαχνός, έλαβε 130.000 δολάρια, σύμφωνα με τους κανόνες της λοταρίας. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ