Το Netflix δώρισε παγκάκια στο Ηνωμένο Βασίλειο: Με αφορμή την τρίτη σεζόν της σειράς After Life

Το Netflix δώρισε παγκάκια σε τοπικά συμβούλια στο Ηνωμένο Βασίλειο Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ΕΡΑ
0

Παγκάκια σε τοπικά συμβούλια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο δώρισε το Netflix στο πλαίσιο προγράμματος για την ψυχική υγεία που σηματοδοτεί την κυκλοφορία της τρίτης σεζόν της σειράς «After Life».

Τα παγκάκια παραγγέλθηκαν σε συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση για την πρόληψη των αυτοκτονιών, Campaign Against Living Miserably (Calm) και διαθέτουν κωδικούς QR που οδηγούν σε διαδικτυακούς πόρους και ένα μήνυμα υποστήριξης.

Πάνω στα παγκάκια είναι χαραγμένη η φράση από τον τρίτο κύκλο της σειράς : «Η ελπίδα είναι τα πάντα».

Η σειρά που δημιουργήθηκε από τον Άγγλο ηθοποιό και σκηνοθέτη, στην οποία είναι πρωταγωνιστής διαδραματίζεται στη φανταστική πόλη Τάμπουρι και αφηγείται τη ζωή του Τόνι , αρθρογράφου της τοπικής εφημερίδας του οποίου η ζωή ανατρέπεται εξαιτίας του θανάτου της συζύγου του.

Στη σειρά, ο Τόνι εμφανίζεται να κάθεται σε ένα παγκάκι και να στοχάζεται την απώλεια.

«Ελπίζουμε τα παγκάκια να δημιουργήσουν μία διαρκή κληρονομιά του ''After Life'' και να γίνουν ένα μέρος που θα επισκέπτονται οι άνθρωποι, και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνδεόμαστε με την Calm και το σπουδαίο έργο που επιτελεί» τόνισε ο Ρίκι Τζερβέις.

Ο Σάιμον Γκάνινγκ, διευθύνων σύμβουλος της Calm, δήλωσε: «Τα παγκάκια στα πάρκα δίνουν την ευκαιρία να προβληματιστείς, να μιλήσεις με κάποιον, να καθίσεις ώμο με ώμο με κάποιον και να βγάλεις πράγματα από μέσα σου».

«Γι’ αυτό είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με το Netflix για να βάλουμε παγκάκια σε πάρκα σε όλη τη χώρα – με τη σημαντική φράση από τη σειρά, "Η ελπίδα είναι τα πάντα"– για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να κάνουν αυτές τις συζητήσεις και να δείξουμε ότι είναι φυσιολογικό να έχουν αυτά τα συναισθήματα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Διεθνή / Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, ο διευθύνων σύμβουλος Jensen Huang κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιτρέψει τις εξαγωγές του H20 - Πιέσεις από την Ουάσινγκτον και εμπορική εκεχειρία με το Πεκίνο στο παρασκήνιο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Κατάργηση αργιών και «πάγωμα» δημοσίων δαπανών - Οι προτάσεις Μπαϊρού για να μειωθεί το έλλειμμα

Διεθνή / Σκληρά μέτρα στη Γαλλία: Καταργούνται αργίες και «παγώνουν» δημόσιες δαπάνες για να μειωθεί το έλλειμμα

Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2026, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Φρανσουά Μπαϊρού - Έκανε λόγο για «χρέος που αυξάνεται 5.000 ευρώ το δευτερόλεπτο» και χαρακτήρισε την υπερχρέωση «κατάρα χωρίς διέξοδο»
LIFO NEWSROOM