Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο συριακός στρατός βομβάρδισε σήμερα περιοχές της Ντεράα και της Χομς, στη νότια και στην κεντρική Συρία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον έξι άνθρωποι.
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, στην επαρχία Ντεράα τουλάχιστον πέντε άνθρωποι ανάμεσά τους και μια γυναίκα, σκοτώθηκαν στην συνοικία Τάφας, ενώ αρκετοί τραυματίστηκαν. Στην περιοχή της Χομς, ένας άντρας σκοτώθηκε σε επίθεση στην περιοχή Σεμααλίλ.
Στο Χαλέπι, όπου εκεί έχουν πραγματοποιηθεί οι μεγαλύτερες συγκρούσεις ανάμεσα στους αντικαθεστωτικούς και το συριακό στρατό, οι βομβαρδισμοί συνεχίστηκαν σε πολλές συνοικίες, κυρίως στα ανατολικά της πόλης.
Διεθνή /
Νέοι βομβαρδισμοί πόλεων στη Συρία

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Νεπάλ: Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια είναι εγκλωβισμένη στη χώρα - «Κρύβομαι στο δάσος»

Η Apple παρουσίασε το iPhone 17 με Pro κάμερες και το πιο λεπτό Air που έγινε ποτέ

Ιπποκράτειο: «Αισθάνθηκα ντροπή, του είπα ότι δεν έχω τόσα χρήματα» λέει η σύζυγος ασθενή του καρδιοχειρουργού

Γαλλία: «Μπλοκάρουμε τα πάντα» - Εν αναμονή αναταραχών μετά τον διορισμό του νέου πρωθυπουργού

Βέλγιο: Ο πρίγκιπας Λοράν αναγνωρίζει για πρώτη φορά δημόσια τον γιο που απέκτησε με τραγουδίστρια

σχόλια