Νέο ντοκιμαντέρ για την ιστορία των «Milli Vanilli» - «Δεν άφησε τίποτα ανεξιχνίαστο»

Νέο ντοκιμαντέρ για την ιστορία των «Milli Vanilli» Facebook Twitter
Φωτ.: Paramount
0

Παρασκήνια και άγνωστες ιστορίες θα περιλαμβάνει το νέο ντοκιμαντέρ για τους «Milli Vanilli», το πολυσυζητημένο ντουέτο της περιόδου ΄80-'90. 

Αναλυτικότερα, το νέο μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ εξετάζει την αληθινή ιστορία του διαβόητου ντουέτου της R&B και ποπ Milli Vanilli.

Η ταινία της Paramount+ με τίτλο «Milli Vanilli» θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τραϊμπέκα, στις 10 Ιουνίου προτού κάνει ντεμπούτο στην πλατφόρμα streaming το φθινόπωρο.

Συγκεκριμένα αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και στον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Λατινική Αμερική, τη Βραζιλία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ελβετία, τη Γερμανία και την Αυστρία.

«Milli Vanilli» - Στα παρασκήνια 

Το ντοκιμαντέρ πηγαίνει κατευθείαν στα παρασκήνια μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις με τα μέλη του γκρουπ, τον Φαμπ Μόρβαν και τον αείμνηστο Ρομπ Πιλάτους, καθώς και τους πραγματικούς τραγουδιστές, τα δισκογραφικά στελέχη και τον παραγωγό πίσω από το ντουέτο, που έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή γκρουπ του τις δεκαετίες του 1980 και αρχές της δεκαετίας του 1990 μέχρι που ανακαλύφθηκε ότι δεν τραγουδούσαν οι ίδιοι.

Ο Ρομπ Πιλάτους πέθανε από υπερβολική δόση αλκοόλ και συνταγογραφούμενων φαρμάκων το 1998. «Επιτέλους λέγεται η αληθινή ιστορία των Milli Vanilli» είπε ο Μόρβαν σε δήλωσή του. «Είμαι ευγνώμων στον Λουκ Κόρεμ και την ομάδα του που έκαναν τα πάντα. Το ταξίδι στο οποίο επέστρεψα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αυτού του ντοκιμαντέρ δεν άφησε τίποτα ανεξιχνίαστο. Επιτέλους μπορώ να κλείσω αυτό το κεφάλαιο ήσυχα» πρόσθεσε.

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός Λουκ Κόρεμ πρόσθεσε: «Για πάνω από 30 χρόνια, η ιστορία των "Milli Vanilli" ιδίως του Ρομπ και του Φαμπ έχει περιοριστεί σε συγκλονιστικούς τίτλους. Με αυτό το ντοκιμαντέρ, τραβάμε την αυλαία της ποπ μουσικής».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογία

Διεθνή / Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογίας

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρέθηκαν προσωπικότητες της τεχνολογίας όπως ο Τιμ Κουκ της Apple, ο Τζένσεν Χουάνγκ της Nvidia και ο Σαμ Άλτμαν της OpenAI, αλλά και ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες προελαύνουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Διεθνή / Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Κάτοικοι ανέφεραν ότι η προέλαση του στρατού ακολούθησε σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε κτίρια και κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι φαίνεται να προετοίμασαν το έδαφος για την εισβολή
LIFO NEWSROOM
Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διεθνή / Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Στη διάρκεια της συνάντησης έθεσε τα ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο, με έμφαση στη θρησκευτική ελευθερία και την προστασία των χριστιανικών κοινοτήτων
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Διεθνή / Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Μετά την υποδοχή του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή καλωσορίσματος με τον βασιλιά και τη βασίλισσα
LIFO NEWSROOM
Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του -

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του - «Διαφωνούσα μαζί του»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος με πίστη, και ελπίζω πως, ό,τι κι αν σημαίνει η σύνδεση με τον Θεό, να την ένιωσε εκείνη τη στιγμή.»
LIFO NEWSROOM