Νέο app για ασφαλή όργια, με εξ αποστάσεως έλεγχο των σεξουαλικών «παιχνιδιών»

Νέο app για ασφαλή όργια, με εξ αποστάσεως έλεγχο των σεξουαλικών «παιχνιδιών» Facebook Twitter
0

Η πανδημία έπληξε, εκτός όλων των άλλων, και την ερωτική ζωή αμέτρητων ανθρώπων στον πλανήτη και κυρίως όσων επιδίδονταν συστηματικά σε ομαδικό σεξ

Σε μία περίοδο που οι ειδικοί συστήνουν μικρές «κοινωνικές φούσκες» και συναναστροφή αποκλειστικά με τους συγκάτοικους και τους συναδέλφους, πολλοί φαν των μαζικών, σεξουαλικών οργίων βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να μην μπορούν να κάνουν ασφαλές σεξ με πολλούς και, συχνά, άγνωστους συντρόφους. 

Τώρα, η εταιρεία Lovense επιχειρεί να αναπληρώσει το κενό με όσο πιο ασφαλή τρόπο γίνεται: ηλεκτρονικά όργια σε εικονικά πάρτι που μπορούν να συμμετέχουν έως και 100 άτομα. 

Δεν πρόκειται απλώς για μία εφαρμογή με ανοικτές κάμερες και μικρόφωνα: με το Lovense Remote app οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν εξ αποστάσεως τα σεξουαλικά παιχνίδια άλλων χρηστών σε πραγματικό χρόνο, αλλάζοντας την συχνότητα σε δονητές, δαχτυλίδια και παίζοντας με άλλα αξεσουάρ.

Κάθε χρήστης μπορεί να συμμετέχει ακόμα και σε 50 διαφορετικά γκρουπ εικονικού, ομαδικού σεξ. 

«Ενώ πολλοί άνθρωποι παραμένουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους, με περιορισμούς στην ανθρώπινη επαφή και βιώνοντας μοναξιά ή πλήξη, είμαι βέβαιος ότι η επιλογή "Group Control" έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να ικανοποιήσει πολλούς», δηλώνει ο CEO της Lovense CE,  Dan Liu.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ