Νεκροί με βέλη από τόξο καρφωμένα στο σώμα τους - Θρίλερ σε ξενοδοχείο στη Βαυαρία

Νεκροί με βέλη από τόξο καρφωμένα στο σώμα τους - Θρίλερ σε ξενοδοχείο στη Βαυαρία Facebook Twitter
Σε αυτό το μικρό ξενοδοχείο τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί με βέλη στο σώμα τους
0

Μια υπόθεση θρίλερ ερευνούν οι αρχές στη Βαυαρία καθώς βρέθηκαν τρεις άνθρωποι νεκροί με βέλη καρφωμένα στα σώματά τους.

Για την ώρα οι αρχές είναι φειδωλές με τις πληροφορίες για την υπόθεση που φαίνεται πολύ περίπλοκη. Αυτό που έγινε γνωστό, είναι πως τα τρία πτώματα βρέθηκαν σε δωμάτιο ενός μικρού ξενοδοχείου. Το προσωπικό του ξενοδοχείου ανακάλυψε τους νεκρούς σε ένα δωμάτιο μαζί με δύο τόξα, ανέφερε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA.

Η σχέση μεταξύ των τριών θυμάτων δεν είναι σαφής. Ωστόσο το γερμανικό πρακτορείο αναφέρει πως τα θύματα είναι ένας άντρας ηλικίας περίπου 50 ετών, μια γυναίκα 33 ετών και μια γυναίκα 30 ετών.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Ilz, στην άκρη της βαυαρικής πόλης Passau κοντά στα αυστριακά σύνορα. Αν και οι θάνατοι οδηγούν σε σενάριο για κάποια άγρια δολοφονία, δεν υπήρχαν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι κάποιο άλλο άτομο εμπλέκεται, ανέφερε το DPA.

Ένας άλλος ένοικος του ξενοδοχείου δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Passauer Neue Presse ότι ήταν μια εντελώς ήσυχη νύχτα και πως δεν παρατήρησαν τίποτα ύποπτο. Ο διευθυντής του ξενοδοχείου, είπε ότι οι τρεις νεκροί, που ήταν όλοι Γερμανοί, είχαν προγραμματίσει να μείνουν για τρεις νύχτες στο ξενοδοχείο, αλλά δεν είχαν ζητήσει πρωινό όταν έφτασαν εκεί την Παρασκευή. Τα πτώματα βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ από υπάλληλο που πήγε στο δωμάτιο να καθαρίσει.

Αυτό που συνέβη στο δωμάτιο και πώς πέθαναν οι τρεις άνθρωποι δεν είναι ακόμη γνωστό. Απαντήσεις σχετικά με το αν τα ίδια τα θύματα χρησιμοποίησαν τα τόξα θα δώσει η νεκροψία που έχει διαταχθεί να γίνει τη Δευτέρα. Το ξενοδοχείο δεν θέλησε να σχολιάσει περισσότερο την υπόθεση και παραπέμπει τα γερμανικά μμε στις αρχές.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον γιατρό του: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Διεθνή / Συγκινούν οι γονείς του Μάθιου Πέρι σε επιστολή προς τον Δρ. Πλασένσια: «Γιατί το έκανες; Για μερικές χιλιάδες δολάρια;»

Ο Δρ. Πλασένσια είναι από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση θανάτου του Πέρι - Οι επιστολές του πατέρα, της μητέρας, του πατριού και της μητριάς του
LIFO NEWSROOM
Αγία Σοφία:

Διεθνή / Αγία Σοφία: Οι επικεφαλής των έργων αποκατάστασης απαντούν για τα φορτηγά μέσα στο μνημείο

Η σκληρή κριτική οφείλεται στην πολιτική πόλωση, ενώ η πολυπλοκότητα των εργασιών καθιστά δύσκολη την πλήρη κατανόησή τους από το ευρύ κοινό, εξηγεί μέλος του επιστημονικού συμβουλίου
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Πόσο διαρκεί η ενοικίαση του «παντοτινού» τους σπιτιού στο Forest Lodge

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Πόσο διαρκεί η ενοικίαση του «παντοτινού» τους σπιτιού στο Forest Lodge

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν ήδη εγκατασταθεί στο νέο τους σπίτι, στο οποίο σκοπεύουν να μείνουν ακόμη και όταν ο Ουίλιαμ γίνει βασιλιάς
LIFO NEWSROOM
Instagram: Ο CEO βάζει τέλος στην τηλεργασία για λόγους δημιουργικότητας και συνεργασίας

Διεθνή / Instagram: Ο CEO Άνταμ Μοσέρι βάζει τέλος στην τηλεργασία των υπαλλήλων

Ο Μοσέρι υποστήριξε ότι η επιστροφή στο γραφείο και οι αλλαγές στον τρόπο εργασίας θα βοηθήσουν την εταιρεία να γίνει πιο ευέλικτη και αποτελεσματική, ενόψει αυτού που χαρακτήρισε ως δύσκολη χρονιά
LIFO NEWSROOM
«Καμιά λύση» για τα κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη μετά τις συνομιλίες Πούτιν και Γουίτκοφ

Διεθνή / «Καμία λύση» για τα κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη μετά τις συνομιλίες Πούτιν και Γουίτκοφ

Ο Στιβ Γουίτκοφ, συνοδευόμενος από τον Τζάρεντ Κούσνερ, συζητούσε επί σχεδόν πέντε ώρες στο Κρεμλίνο με τον ρώσο ηγέτη σχετικά με το σχέδιο της Ουάσιγκτον που σκοπός του ειναι να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις ότι η Ρωσία είναι έτοιμη για ενδεχόμενο πόλεμο με την Ευρώπη

Διεθνή / Ο Πούτιν συναντά Γουίτκοφ και Κούσνερ μετά τις δηλώσεις για το ενδεχόμενο πολέμου με την Ευρώπη

Της συνάντησης, προηγήθηκαν οι δηλώσεις Πούτιν ότι: «Δεν πρόκειται να πολεμήσουμε με την Ευρώπη, αλλά αν η Ευρώπη θέλει να πολεμήσει μαζί μας, είμαστε έτοιμοι τώρα»
LIFO NEWSROOM