Νεκροί δύο πράκτορες του FBI: Ερευνούσαν μια υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στη νότια Φλόριντα

Νεκροί δύο πράκτορες του FBI: Ερευνούσαν μια υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στη νότια Φλόριντα Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Δύο πράκτορες του FBI σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στο Σανράιζ της Φλόριντας, ενώ επιχειρούσαν να εκτελέσουν ένα ένταλμα έρευνας σε ένα σπίτι, ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή αστυνομία.

Οι πράκτορες δέχτηκαν πυρά ενώ ερευνούσαν μια υπόθεση που αφορά τη διάπραξη βίαιων εγκλημάτων σε βάρος παιδιών, ανέφερε η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Florida Sun Sentinel, το FBI ερευνούσε μια υπόθεση παιδικής πορνογραφίας. Ο δράστης, που οχυρώθηκε κατόπιν στο διαμέρισμα, είναι νεκρός, ανακοίνωσε η εισαγγελία, χωρίς να διευκρινίσει αν σκοτώθηκε από αστυνομικούς.

Οι δύο από τους τραυματισμένους πράκτορες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας τους να είναι σταθερή, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Το Σανσάιν, μια πόλη περίπου 84.000 κατοίκων, βρίσκεται κοντά στο Φορτ Λότερντεϊλ, στη νότια Φλόριντα. Το συγκρότημα διαμερισμάτων Γουότερ Τέρας, όπου σημειώθηκε η τραγωδία, είναι μια πολυτελής, περίκλειστη κοινότητα που, μεταξύ άλλων, διαθέτει πισίνες, γήπεδα τένις, σπα και γυμναστήριο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM
ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Από τα video games στην πολιτική οργή - Τι αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις του δράστη

Οι διαδικτυακές αναρτήσεις του 31χρονου Κόουλ Τόμας Άλεν αποκαλύπτουν μια σταδιακή μετάβαση από περιεχόμενο σχετικό με βιντεοπαιχνίδια σε ακραία πολιτικά μηνύματα μίσους για τον Τραμπ και την κυβέρνησή του
THE LIFO TEAM