Ένας τετράχρονος πιτσιρικάς από τη Νέα Υόρκη χρέωσε τους γονείς του 2.618 δολάρια αφού παρήγγειλε κρυφά στην Amazon παγωτά με τον αγαπημένο του ήρωα Μπομπ Σφουγγαράκη.

 

Ο Νώε Μπράιαντ, από το Μπρούκλιν, έδωσε παραγγελία να αποσταλούν 51 δέματα, που περιέχουν συνολικά 918 ξυλάκια παγωτά στο σπίτι της θείας του, ανέφερε ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ABC7.

 

Η Amazon, από την πλευρά της είπε ότι δεν μπορεί να πάρει πίσω την παραγγελία και πλέον η μητέρα του μικρού και φοιτήτρια Τζένιφερ Μπράιαντ, καλείται να πληρώσει τον τεράστιο λογαριασμό.

 

Αλλά η ιστορία έχει χαρούμενο τέλος. Η Amazon ήρθε σε επαφή με την οικογένεια και θα δωρίσει τα έσοδα από τα παγωτά σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση.

 

Εν τω μεταξύ, η πλατφόρμα GoFundMe συγκέντρωσε περισσότερα από 11.000 δολάρια για να βοηθήσει την μητέρα του μικρού να αποπληρώσει τον λογαριασμό.

 

Η οικογένεια λέει ότι όλα τα επιπλέον χρήματα θα διατεθούν για την εκπαίδευση του Νώε.

 

«Ως γονέας σε ένα παιδί που ζει με ASD (διαταραχή του φάσματος του αυτισμού), όλες οι πρόσθετες δωρεές θα διατεθούν για την εκπαίδευση του Νώε και πρόσθετες ανάγκες του. Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ. Πραγματικά» έγραψε η μητέρα του στην σελίδα GoFundMe.

 

Με πληροφορίες του Guardian/ABC7