Οι αρχές της Νέας Υόρκης έκλεισαν ένα swingers κλαμπ στο Κούινς επειδή, αγνοώντας τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας, διοργάνωσε σεξ πάρτι με δεκάδες άτομα. 

 

Το κλαμπ Caligula διαφημίζεται ως πριβέ κλαμπ για τους ανθρώπους που υιοθετούν τον τρόπο ζωής των swingers και είναι υπέρ της αμοιβαίας ανταλλαγής σεξουαλικών συντρόφων.

 

Τα ξημερώματα της Κυριακής, οι τοπικές αρχές έβαλαν λουκέτο στους πολυτελείς χώρους για παράβαση των έκτακτων μέτρων και πώληση αλκοολούχων ποτών χωρίς την απαραίτητη άδεια, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη. Οι αξιωματικοί που έκαναν έφοδο βρήκαν 80 μέλη μέσα στο κλαμπ, μεταξύ των οποίων και τρία ζευγάρια που έκαναν σεξ σε ένα μικρό δωμάτιο την ώρα του ελέγχου, σύμφωνα με το NBC4. 

 

Το κλαμπ βρίσκεται σε μία περιοχή της πόλης που το ανώτατο όριο για εκδηλώσεις εσωτερικών χώρων αυτή την περίοδο είναι τα 25 άτομα. 

 

Την άνοιξη, η Νέα Υόρκη ήταν το επίκεντρο της πανδημίας και μετά από αυστηρό lockdown, τα μέτρα χαλάρωσαν για λίγο, επιτρέποντας το άνοιγμα των μπαρ, των εστιατορίων και των μουσείων με συγκεκριμένα όρια. Τις τελευταίες εβδομάδες όμως οι δείκτες μεταδοτικότητας αυξήθηκαν, τα σχολεία όλων των βαθμίδων έκλεισαν και αναμένονται νέοι περιορισμοί.

 

Δύο διοργανωτές του πάρτι βρίσκονται αντιμέτωποι με πολλαπλές κατηγορίες ενώ ο ιδιοκτήτης του κλαμπ θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 15.000 δολαρίων.

 

Με πληροφορίες από NBC4 και Guardian