Nέα κτηνωδία: To Iσλαμικό Κράτος κατέψυξε 45 μαχητές του επειδή λιποτάκτησαν

Nέα κτηνωδία: To Iσλαμικό Κράτος κατέψυξε 45 μαχητές του επειδή λιποτάκτησαν Facebook Twitter
0

Νέα κτηνωδία των τζιχαντιστών που έκλεισαν 45 μαχητές τους μέσα σε ψυγείο και τους άφησαν επί 24 ώρες να παγώνουν μέχρι που πέθαναν, επειδή λιποτάκτησαν βλέποντας τα κυβερνητικά στρατεύματα του Ιράκ να πλησιάζουν. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Express, που επικαλείται το ιρακινό ειδησεογραφικό δίκτυο «Al Sumaria News», η νέα βάναυση τιμωρία έλαβε χώρα στη Moσούλη, μέσα σε ψυγεία των ιατροδικαστών.

Στη συνέχεια οι τζιχαντιστές σκόρπισαν τα πτώματα σε διάφορα σημεία των δρόμων της πόλης, μαζί με ένα προειδοποιητικό σημείωμα για το τι θα συμβεί σε όποιον τολμήσει να λιποτακτήσει στο μέλλον.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ISIS χρησιμοποιεί φρικιαστικές μεθόδους για να τιμωρήσει όσους το πολεμούν ή δεν συμφωνούν μαζί του, ωστόσο το τελευταίο περιστατικό έρχεται μετά τις φήμες ότι η οργάνωση είναι στα πρόθυρα της διάσπασης, ανάμεσα σε εκείνους που θέλουν να ιδρύσουν χαλιφάτο και εκείνους που θεωρούν ότι μοναδικός σκοπός τους πρέπει να είναι η τιμωρία της Δύσης με φονικές επιθέσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είναι ένας κόπανος που καλά θα κάνει να το βουλώσει» - Η χυδαία επίθεση του Τραμπ στον Σπρίνγκστιν

Διεθνή / «Αυτό το αποξηραμένο δαμάσκηνο καλά θα κάνει να το βουλώσει» - Η χυδαία επίθεση του Τραμπ στον Μπρους Σπρίνγκστιν

Ο θρύλος της αμερικανικής ροκ έχει αποκαλέσει τον Τραμπ «ακατάλληλο» για το αξίωμα του προέδρου και έχει χαρακτηρίσει τη κυβέρνησή του «διεφθαρμένη»
LIFO NEWSROOM
Πάπας Λέων: Η ομοφοβική ρητορική του αδελφού του κατά των τρανς στα social media

Διεθνή / Πάπας Λέων: Η ομοφοβική ρητορική του αδελφού του κατά των τρανς στα social media

Οι ομοφοβικές, εθνικιστικές και βαθιά ρατσιστικές αναρτήσεις του στο Facebook βρίσκονται στο μικροσκόπιο μετά την ανάδειξη του αδελφού του σε νέο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας
LIFO NEWSROOM