Να μείνει μακριά από τη Συρία λέει η Ρωσία στο ΝΑΤΟ

Να μείνει μακριά από τη Συρία λέει η Ρωσία στο ΝΑΤΟ Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, ένας ανώτερος Ρώσος αξιωματούχος τόνισε ότι το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να αναζητεί προσχήματα ώστε να επέμβει στο στη Συρία και να μπει ανάμεσα στης κυβέρνηση και τους αντάρτες.

«Στις επαφές μας με τους νατοϊκούς εταίρους μας... τους παροτρύνουμε να μην ψάχνουν για προσχήματα για να πραγματοποιήσουν ένα στρατιωτικό σενάριο ή να πάρουν την πρωτοβουλία για ανθρωπιστικούς διαδρόμους ή για ουδέτερες ζώνες» δήλωσε χαρακτηριστικά αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γκενάντι Γκατίλοφ.

 

Όπως αναφέρει το Reuters, η δήλωση του ρώσου αξιωματούχου ήταν μία από τις πιο σαφείς προειδοποιήσεις της Μόσχας προς τη Δύση να μην εμπλακεί στη 18μηνη συριακή διαμάχη. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φλόριντα: Καπετάνιος πυροβολούσε και δηλητηρίαζε δελφίνια - Φυλάκιση ενός μηνός και πρόστιμο 51.000 δολαρίων

Διεθνή / Φλόριντα: Καπετάνιος πυροβολούσε και δηλητηρίαζε δελφίνια - Φυλάκιση ενός μηνός και πρόστιμο 51.000 δολαρίων

Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, ο Barfield άνοιξε πυρ ενώ στο σκάφος επέβαιναν δύο παιδιά δημοτικού, και σε άλλη, παρουσία περισσότερων από δώδεκα πελατών.
LIFO NEWSROOM
Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Διεθνή / Κάννες 2025: Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον απών από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας του μετά το συμβάν με τον φωτογράφο

Ο έντονος διαπληκτισμός που είχε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός με φωτογράφο, στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Highest 2 Lowest» στις Κάννες
LIFO NEWSROOM