Ν. Υόρκη: Η "ιστορική" καταιγίδα δεν ήρθε

Ν. Υόρκη: Η "ιστορική" καταιγίδα δεν ήρθε Facebook Twitter
0

Τη λύπη του για τη μη αξιοπιστία των προβλέψεων της υπηρεσίας του εξέφρασε ο διευθυντής της αμερικανικής Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, καθώς η χιονοθύελλα που προέβλεψε δεν είχε ισχύ που της είχε αποδώσει.

«Πρέπει να διορθώσουμε αυτές τις αβεβαιότητες, έτσι ώστε οι διαχειριστές (οι αρχές) να μπορούν να εκτιμήσουν τον κίνδυνο και να αποφασίσουν αν θα δράσουν ή όχι», δήλωσε ο Λούι Ουτσελίνι, διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (NWS).

Είπε επίσης ότι  «θα εξετάσει πολύ προσεκτικά το πρόβλημα» και θα αξιολογήσει την ανάγκη για «μια νέα προσέγγιση σε αυτό το είδος της καταιγίδας».

Υπενθυμίζεται ότι η καταιγίδα αυτή που θα έπληττε την αμερικανική μεγαλούπολη είχε χαρακτηριστεί «ιστορική». Η υπηρεσία προέβλεπε ότι το ύψος του χιονιού θα έφτανε έως και το ένα μέτρο, έφτασε όμως τελικά ως τα 25 εκατοστά.

 «Ειλικρινά συγγνώμη από τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και πολύ περισσότερο από τους απλούς πολίτες» έγραψε στο Twitter ο Γκάρι Σατκόφκσι μετεωρολόγος του Νιου Τζέρσεϊ.

Έμμεσες βολές κατά των μετεωρολόγων έριξε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης για να δικαιολογηθεί για τα πολύ αυστηρά μέτρα έκτατης ανάγκης που πάρθηκαν. «Η δουλειά μου είναι να λαμβάνω αποφάσεις για την ασφάλεια. Με βάση τις πληροφορίες που είχα έπρεπε να λάβω αυτά τα έκτακτα μέτρα προφύλαξης» ανέφερε ο Μπιλ ντε Μπλάσιο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM