Μυστήριο στη Βρετανία: Αφήνουν μαξιλαροθήκες γεμάτες φίδια, έξω από την πυροσβεστική

Μυστήριο στη Βρετανία: Αφήνουν μαξιλαροθήκες γεμάτες φίδια, έξω από την πυροσβεστική Facebook Twitter
Άγνωστοι αφήνουν φίδια, έξω από πυροσβεστικό σταθμό στην Αγγλία
0

Μέσα σε λίγες ημέρες, άγνωστοι έχουν εγκαταλείψει συνολικά 29 φίδια, μέσα σε μαξιλαροθήκες, έξω από τον ίδιο σταθμό της πυροσβεστικής στη Βρετανία.

Η αρχή έγινε την περασμένη Πέμπτη, όταν οι πυροσβέστες βρήκαν έξω από τον εν λόγω σταθμό στο Σάντερλαντ δύο μαξιλαροθήκες που συνολικά περιείχαν 13 πύθωνες. Σαν να μην ήταν αρκετά ασυνήθιστο αυτό, δύο ημέρες αργότερα βρήκαν στο ίδιο σημείο άλλα 16 φίδια, στοιβαγμένα πάλι μέσα σε μαξιλαροθήκες.

Αυτή τη φορά ανάμεσα στα φίδια, που βρέθηκαν μέσα σε κάδο πίσω από τον πυροσβεστικό σταθμό, ήταν ένας πύθωνας. Τα ερπετά μεταφέρθηκαν σε κτηνίατρο, που διαπίστωσε ότι είναι σε σχετικά καλή κατάσταση, παρά την περιπέτειά τους. Ο ένας από τους πύθωνες που είχαν εγκαταλειφθεί την πρώτη φορά, πέθανε.

Μυστήριο στη Βρετανία: Αφήνουν μαξιλαροθήκες γεμάτες φίδια, έξω από την πυροσβεστική Facebook Twitter

«Είμαστε εν μέσω της καταιγίδας Ντένις και κάποιοι εγκαταλείπουν έξω στο κρύο αυτά τα φίδια, που χρειάζονται φως και ζέστη για να επιβιώσουν», σχολίασε η Χάιντ Κλίβερ, επικεφαλής οργάνωσης για την αποτροπή της βάναυσης μεταχείρισης ζώων, την οποία κάλεσαν οι πυροσβέστες όταν εντόπισαν τα φίδια.

«Είναι ανησυχητική η σκέψη ότι κάποιος είχε περίπου 30 φίδια- ή και περισσότερα- και αποφάσισε να τα εγκαταλείψει με αυτό τον βάναυσο τρόπο», συμπλήρωσε η Κλίβερ, που έχει απευθύνει έκκληση για πληροφορίες, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο. Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες της περιοχής να είναι σε επιφυλακή, καθώς φοβάται ότι μπορεί να υπάρξει νέο περιστατικό εγκατάλειψης φιδιών.

Με πληροφορίες από CNN

 

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ και αραβικά κράτη βλέπουν «πορεία προς παλαιστινιακό κράτος» - Ο Νετανιάχου λέει «ποτέ»

Διεθνή / ΗΠΑ και αραβικά κράτη βλέπουν «πορεία προς παλαιστινιακό κράτος» - Ο Νετανιάχου λέει «ποτέ»

Το Συμβούλιο Ασφαλείας ψηφίζει σχέδιο που προβλέπει μεταβατική διοίκηση στη Γάζα και ανοίγει τον δρόμο, υπό προϋποθέσεις, για μελλοντική παλαιστινιακή κρατική υπόσταση
LIFO NEWSROOM
Κίνα–Ιαπωνία: Νέα κλιμάκωση μετά την κινεζική περιπολία γύρω από διαφιλονικούμενα νησιά

Διεθνή / Κίνα–Ιαπωνία: Νέα κλιμάκωση μετά την κινεζική περιπολία γύρω από διαφιλονικούμενα νησιά

Οι δηλώσεις της νέας πρωθυπουργού Σαναέ Τακαΐτσι για το ενδεχόμενο ιαπωνικής εμπλοκής σε μια πιθανή κινεζική επίθεση κατά της Ταϊβάν έχουν κλιμακώσει την ένταση στην περιοχή
LIFO NEWSROOM
Ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά πεζοναυτών έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αϊτή

Διεθνή / Ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά πεζοναυτών έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αϊτή

Η επίθεση έρχεται σε μια περίοδο όπου περίπου το 90% της πρωτεύουσας βρίσκεται υπό τον έλεγχο ενόπλων ομάδων, οι οποίες επιβάλλουν «τέλη προστασίας», λεηλατούν και συγκρούονται για τον έλεγχο περιοχών
LIFO NEWSROOM
«Επιβιώνουμε από τύχη»: Οι γυναίκες που γεννούν μόνες στα βουνά του Κασμίρ

Διεθνή / «Επιβιώνουμε από τύχη»: Οι γυναίκες που γεννούν μόνες στα βουνά του Κασμίρ

Ζώντας σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς πρόσβαση σε νοσοκομεία, οι γυναίκες νομάδες συχνά αναγκάζονται να γεννούν μόνες τους κατά τις μεγάλες εποχικές μετακινήσεις των ποιμενικών ομάδων τους, με αποτέλεσμα πολλές να χάνουν τη ζωή τους στη διαδρομή.
LIFO NEWSROOM
Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

LiFO politics / Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

Θα καταφέρει ο χαρισματικός, νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης να υλοποιήσει τις σημαντικές εξαγγελίες του; Είναι πράγματι αντισυστημικός, όπως παρουσιάζεται, και ποιες θα είναι οι πρώτες του αποφάσεις; Στο σημερινό επεισόδιο του πόντκαστ της LiFO Politics, η Βασιλική Σιούτη συζητά με τον Θοδωρή Καρναβά, καθηγητή Γενετικής και απόφοιτο του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, που ζει στη Νέα Υόρκη, για τα αισιόδοξα μηνύματα της εκλογής του αλλά και για τις επιφυλάξεις που εκφράζονται.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ