Μπρους Γουίλις: Η πρώτη εμφάνιση μετά τη διάγνωσή του με αφασία

μπρους γουίλις Facebook Twitter
Φωτ.: People/THEIMAGEDIRECT.COM
0

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή του, μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από αφασία, έκανε ο Μπρους Γουίλις.

Ο 67χρονος ηθοποιός εθεάθη να κάνει δουλειές με τη σύζυγό του Έμα Χέμινγκ Γουίλις στις 23 Ιουνίου στο Λος Άντζελες.

Η έξοδος του ζευγαριού έγινε λίγες μόνο ημέρες αφότου η σύζυγός του τού αφιέρωσε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram.

Στις 13 Ιουνίου, μοιράστηκε ένα βίντεο με τον Μπρους Γουίλις από τα παλιά να παίζει με τους The Temptations.

Συνόδευσε το βίντεο με μία λεζάντα που έγραφε μεταξύ άλλων «Το μότο μου είναι να μην αφήνεις τον φόβο να σε σταματά. Γιατί; Επειδή ο φόβος με σταματά συνεχώς. Και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που ερωτεύτηκα τον άνδρα μου, επειδή ο φόβος δεν τον εμπόδισε ποτέ».

Την ημέρα του Πατέρα, η σύζυγός του είχε αναρτήσει μία φωτογραφία με τον Μπρους Γουίλις, την ίδια και τα παιδιά τους σε τρυφερές οικογενειακές στιγμές.

«Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον διασκεδαστικό, στοργικό, γενναιόδωρο, μεγαλόψυχο μπαμπά. Απλά σε λατρεύουμε».

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Διεθνή / Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Το Πεκίνο καταδίκασε την «πολιτικοποίηση της εκπαιδευτικής συνεργασίας», προσθέτοντας ότι η κίνηση της Ουάσινγκτον θα «βλάψει μόνο την εικόνα και το διεθνές κύρος των ΗΠΑ»
LIFO NEWSROOM
Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Διεθνή / Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Το γεγονός έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το Φεστιβάλ Καννών, το οποίο διανύει την πιο πυκνή φάση του με πολυαναμενόμενες προβολές, συνεντεύξεις τύπου και επίσημες παρουσιάσεις να έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο
LIFO NEWSROOM