Μπριζίτ Μακρόν: Καταδικάστηκαν δύο γυναίκες που ισχυρίζονταν ότι γεννήθηκε άνδρας

Η Μπριζίτ Μακρόν σε θέσεις Facebook Twitter
Φωτ: Lev Radin/Pacific Press/LightRocket via Getty Images
0

Για συκοφαντική δυσφήμιση καταδικάστηκαν δύο γυναίκες, καθώς διέδωσαν φήμες ότι η Μπριζίτ Μακρόν είναι άνδρας.

Ήταν τον Δεκέμβριο του 2021, όταν οι δύο γυναίκες, η μία δήλωνε ανεξάρτητη δημοσιογράφος και η άλλη μάντισσα, υποστήριξαν σε βίντεο στο YouTube ότι η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας γεννήθηκε άνδρας.

Μάλιστα, υποστήριξαν ότι ονομαζόταν Ζαν Μισέλ Τρονιέ, το οποίο είναι το πραγματικό όνομα του αδελφού της, ενώ ανέφεραν ότι ο πρώτος της σύζυγος δεν υπήρχε, ούτε κυοφόρησε τα τρία της παιδιά.

Το δικαστήριο επέβαλε στις δύο γυναίκες πρόστιμο 2.000 ευρώ στη καθεμία, καθώς η Μπριζίτ Μακρόν και ο αδελφός της προχώρησαν σε μήνυση.

Το 2022 όταν ο Εμανουέλ Μακρόν έκανε προεκλογική εκστρατεία για την επανεκλογή του, ακραίες ομάδες ανέσυραν τις φήμες. Ανάλογοι ισχυρισμοί είχαν υπάρξει παλιότερα και για την Μισέλ Ομπάμα.

Με πληροφορίες Politico

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Διεθνή / Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Η Ρωσία συνεχίζει να δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στα σύνορα με την ουκρανική περιφέρεια Σούμι, την ώρα που ουκρανικές αρχές ανησυχούν για νέα εισβολή - Γκρίζα ζώνη τέσσερα χωριά
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ-ΜΜΕ

Διεθνή / Τραμπ εναντίον ΜΜΕ: Διακοπή χρηματοδότησης των NPR και PBS, δίκτυα με βαθιές ρίζες στο δημόσιο τομέα

Το σχετικό διάταγμα Τραμπ χαρακτηρίζει τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ως «κομματικά και προκατειλημμένα» επειδή δεν ευθυγραμμίζονται με τον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM