Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μάλλον δεν θα ξανατραγουδήσω

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μάλλον δεν θα ξανατραγουδήσω Facebook Twitter
Φωτ: GettyImages
0

Μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μοιράστηκε ορισμένες σκέψεις της με τους φανς της, αποκαλύπτοντας ότι ενδέχεται να σταματήσει το τραγούδι.

«Μάλλον δεν ξανατραγουδήσω», είπε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, χαρακτηρίζοντας «τραυματική» την περίοδο που εργαζόταν υπό κηδεμονία.

Η ποπ σταρ ξεκίνησε σχολιάζοντας την εμφάνιση και τα vibes των μουσικών βίντεο και των φωτογραφιών που έκανε τα τελευταία 13 χρόνια. «Θα είμαι ειλικρινής στα 13 χρόνια κηδεμονίας, από τα 8 βίντεο που μου αρέσει μόνο ένα -το Work Bitch», ανέφερε.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατέκρινε τον πατέρα της, Τζέιμι, επειδή ήλεγχε την εικόνα της και δεν της επέτρεπε να επιλέξει με ποιον θα εργαστεί. Παράλληλα, δήλωσε ότι αισθανόταν άβολα με τους χορευτές, που προσελάμβανε η ομάδα του πατέρα της, και πόσο μικροκαμωμένοι ήταν.

«Είμαι αρκετά τραυματισμένη για όλη μου τη ζωή και ναι, είμαι τσαντισμένη, μάλλον δεν θα ξανατραγουδήσω μόνο και μόνο επειδή είμαι πεισματάρα και θα πω την άποψή μου», έγραψε. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Διεθνή / Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Η Ρωσία συνεχίζει να δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στα σύνορα με την ουκρανική περιφέρεια Σούμι, την ώρα που ουκρανικές αρχές ανησυχούν για νέα εισβολή - Γκρίζα ζώνη τέσσερα χωριά
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ-ΜΜΕ

Διεθνή / Τραμπ εναντίον ΜΜΕ: Διακοπή χρηματοδότησης των NPR και PBS, δίκτυα με βαθιές ρίζες στο δημόσιο τομέα

Το σχετικό διάταγμα Τραμπ χαρακτηρίζει τα ειδησεογραφικά πρακτορεία ως «κομματικά και προκατειλημμένα» επειδή δεν ευθυγραμμίζονται με τον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM