Μπορείτε -σε αυτή την εκπληκτική φωτογραφία- να εντοπίσετε το αεροπλάνο;

Μπορείτε -σε αυτή την εκπληκτική φωτογραφία- να εντοπίσετε το αεροπλάνο; Facebook Twitter
5

Ένας αστροναύτης του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού τράβηξε μια φωτογραφία για να μπορέσουμε να αντιληφθούμε πώς ο ίδιος βλέπει τη γη 400 χιλιόμετρα μακριά από αυτή.

Και μπορεί στις προθέσεις του να ήταν η καταγραφή ενός νησιού στις Μπαχάμες, του Exuma, ωστόσο κατέγραψε με τον φωτογραφικό του φακό και ένα αεροσκάφος.

Μπορείτε -σε αυτή την εκπληκτική φωτογραφία- να εντοπίσετε το αεροπλάνο; Facebook Twitter

Χρησιμοποιώντας μηχανή Nikon D4 με φακό 1150 χιλιοστών, ο αστροναύτης απαθανάτισε το αεροσκάφος που είναι τόσο μικρό ώστε φαίνεται μόνο όταν κάνετε ζουμ.

 

Μπορείτε -σε αυτή την εκπληκτική φωτογραφία- να εντοπίσετε το αεροπλάνο; Facebook Twitter

Σύμφωνα με τη NASA, αυτό είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σημεία του πλανήτη για τους αστροναύτες στο διαστημικό σταθμό.

Χάρη στo σταθερό χέρι του αστροναύτη, στον φακό και τις συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, αυτή η φωτογραφία είναι αρκετά λεπτομερής ώστε να φαίνονται οι "δύο ουρές" που αφήνει πίσω του το αεροσκάφος.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια