Μπόρατ 2: Ο Σάσα Μπάρον Κοέν αποκαλύπτει πώς μπήκε σε ομιλία του Μάικ Πενς μεταμφιεσμένος ως Τραμπ

Μπόρατ 2: Ο Σάσα Μπάρον Κοέν αποκαλύπτει πώς μπήκε σε ομιλία του Μάικ Πενς μεταμφιεσμένος ως Τραμπ Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Στις 23 Οκτωβρίου, λίγες εβδομάδες πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, ο «Μπόρατ» του Σάσα Μπάρον Κοέν επιστρέφει για να «τρομοκρατήσει» τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Μάικ Πενς.

Στο τρέιλερ του Μπόρατ 2 –ένας δημοσιογράφος από το Καζακστάν, χαρακτήρας τον οποίο ο Κοέν μας γνώρισε στα show του, F2F και Da Ali G Show– εμφανίζεται μεταμφιεσμένος σε μια αμερικανική πόλη, συνοδευόμενος από την κόρη του εν μέσω της πανδημίας.

Ο Κοέν αποκαλύπτει πώς μπήκε σε μια ομιλία του Μάικ Πενς, μεταμφιεσμένος ως Ντόναλντ Τραμπ. Ο ηθοποιός, ως πρόεδρος των ΗΠΑ,-παρακολούθησε ομιλία για την Πολιτική Δράση στο Oxon Hall με σκοπό να κινηματογραφήσει μια σκηνή για την επικείμενη συνέχεια του Borat 2.

Μπόρατ 2: Ο Σάσα Μπάρον Κοέν αποκαλύπτει πώς μπήκε σε ομιλία του Μάικ Πενς μεταμφιεσμένος ως Τραμπ Facebook Twitter
GETTY IMAGES

Μιλώντας στους New York Times, ο Κοέν υπενθύμισε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την προσπάθειά του να γίνει δεκτός στην εκδήλωση. Είπε ότι αφού συνειδητοποίησε ότι υπήρχε ισχυρή ασφάλεια για να «κάνει σωματικό έλεγχο σε όσους περνούν» άρχισε να αναρωτιέται: «Πώς μπαίνω τώρα και πώς θα βγω;»

Ο ηθοποιός εξήγησε: «Πέρασα πέντε ώρες στο μακιγιάζ εκείνο το πρωί με την ομάδα να αλλάζει το πρόσωπό μου ώστε να μοιάζει στο πρόσωπο του Τραμπ». «Αυτό το κοστούμι ήταν τόσο τεράστιο», πρόσθεσε. Όταν το σύστημα ασφαλείας άρχισε να ηχεί κατά τον έλεγχο εισόδου, ο 49χρονος ηθοποιός αναγκάστηκε να αυτοσχεδιάσει και ισχυρίστηκε μιλώντας στους άνδρες της ασφάλειας ότι πρόκειται για τον απινιδωτή του.

«Τότε κατέληξα να κρύβομαι στο μπάνιο, ακούγοντας άντρες να πηγαίνουν στην τουαλέτα επί πέντε ώρες έως ότου τελικά μπήκα στον χώρο της ομιλίας. Υπήρχε παντού Μυστική Υπηρεσία, Αστυνομία και η εσωτερική ασφάλεια». Τελικά η σκηνή γυρίστηκε και φαίνεται ανάμεσα στο πλήθος ο Κοέν -ως Τραμπ - έχοντας στα χέρια του μια γυναίκα. Οι New York Times ανέφεραν ότι η εν λόγω γυναίκα είναι η Irina Nowak, ηθοποιός που θα παριστάνει την κόρη του Μπόρατ στην επικείμενη ταινία.

Με πληροφορίες από Independent

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Διεθνή / Η διάδοχος του θρόνου της Ολλανδίας, πριγκίπισσα Αμαλία, «κρυβόταν» για ένα χρόνο στην Ισπανία

Την αποκάλυψη έκανε ο βασιλιάς Βίλεμ Αλεξάντερ κατά την διάρκεια ομιλίας του σε δείπνο προς τιμήν του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας - Η πριγκίπισσα Αμαλία δεχόταν απειλές από τον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Διεθνή / Γαλλία: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών «ο άνθρωπος με τα τρία πρόσωπα»

Το 2018 ο 49χρονος Ζερόμ Αμόν, έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έχει υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις στο πρόσωπο - Η τραγική ιστορία της ζωής του ανθρώπου, που το όνειρό του ήταν να μπορεί να δουλέψει
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ