Μπέλα Χαντίντ: Με παλαιστινιακό μαντίλι σε διαδήλωση στη Νέα Υόρκη (Φωτογραφίες)

Μπέλα Χαντίντ: Φοράει παλαιστινιακό μαντίλι και διαδηλώνει σε πορεία στη Νέα Υόρκη Facebook Twitter
EPA
0

Στις διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων για να εκφράσει τη συμπαράστασή της στον απόηχο της στρατιωτικής κλιμάκωσης μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ, βρέθηκε το διάσημο μοντέλο Μπέλα Χαντίντ.

Η Μπέλα Χαντίντ που ζει στην Αμερική, είναι παλαιστινιακής και ολλανδικής καταγωγής και έπειτα από σχετικές αναρτήσεις που έκανε στα social media υπέρ των Παλαιστίνιων, συμμετείχε σε πορεία εχθές στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να εκφράσει την υποστήριξή της στον παλαιστινιακό λαό.

Η ίδια, φορώντας παλαιστινιακό μαντίλι και μια μάσκα, καταγράφεται από κάμερες να φωνάζει συνθήματα και να ανεμίζει μια μεγάλη παλαιστινιακή σημαία, μαζί με χιλιάδες άλλους πολίτες. Η Χαντίντ έκανε με το χέρι της το σήμα της ειρήνης και χαιρέτισε τις κάμερες ενώ το πλήθος φώναζε συνθήματα. Λίγες ώρες νωρίτερα η 24χρονη, είχε μοιραστεί στα social media μια γαμήλια φωτογραφία των παππούδων της, αλλά και μία φωτογραφία του Παλαιστίνιου πατέρα της ως παιδί, συντροφιά με τα επτά αδέλφια του και τη μητέρα του.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γερμανία «ξεκλειδώνει» δισεκατομμύρια για τον στρατό της – Κίνηση ορόσημο για την Ευρώπη

Διεθνή / Η Γερμανία «ξεκλειδώνει» δισεκατομμύρια για τον στρατό της – Κίνηση ορόσημο για την Ευρώπη

Ο Φρίντριχ Μερτς αποφάσισε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τη Γερμανία να επενδύσει στον στρατό της, σε επίπεδα που δεν έχει ξαναδεί από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου
LIFO NEWSROOM
Ντουμπάι: Μοντέλο του OnlyFans που αγνοούταν βρέθηκε παρατημένη στον δρόμο με σπασμένη σπονδυλική στήλη

Διεθνή / Ντουμπάι: Μοντέλο του OnlyFans που αγνοούνταν βρέθηκε στον δρόμο με σπασμένη σπονδυλική στήλη

Η 20χρονη Ουκρανή είχε πει σε φίλους τους ότι ήταν καλεσμένη σε ένα πάρτι και έπειτα εξαφανίστηκε, αλλά οι αρχές δήλωσαν ότι τραυματίστηκε από «πτώση σε εργοτάξιο»
LIFO NEWSROOM