Μπανγκόκ: Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με 109 ζωντανά ζώα σε βαλίτσες- Χελώνες, σαύρες, φίδια

μπανγκοκ Facebook Twitter
0

Δύο γυναίκες συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ, όταν διαπιστώθηκε ότι επιχείρησαν να ταξιδέψουν με 109 ζωντανά ζώα στις βαλίτσες τους. 

Τα ζώα εντοπίστηκαν στις δύο βαλίτσες έπειτα από έλεγχο με ακτίνες- Χ, ανακοίνωσε η αρμόδια υπηρεσία της Ταϊλάνδης. Ειδικοί που κλήθηκαν στο σημείο βρήκαν δύο ακανθόχοιρους, δύο αρμαντίλο, 35 χελώνες, 50 σαύρες και 20 φίδια. 

μπανγκοκ Facebook Twitter

μπανγκοκ Facebook Twitter

Οι βαλίτσες ανήκαν σε δύο Ινδές, την 38χρονη Νίτια Ράγια και την 24χρονη Ζάκια Σουλτάνα Εμπραχίμ, οι οποίες συνελήφθησαν. Οι δύο γυναίκες ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν σε πτήση προς την πόλη Τσενάι, της Ινδίας. 

μπανγκοκ Facebook Twitter

μπανγκοκ Facebook Twitter

Το λαθρεμπόριο ζώων είναι εδώ και διαχρονικό πρόβλημα στην περιοχή. Το 2019 άνδρας που έφτασε στο Τσενάι από την Μπανγκόκ συνελήφθη όταν διαπιστώθηκε ότι είχε βάλει σε βαλίτσα μια λεοπάρδαλη ενός μήνα. 

Έκθεση που δημοσιεύθηκε τον περασμένο Μάρτιο ανέφερε ότι περισσότερα από 70.000 άγρια ζώα- συμπεριλαμβανομένων μελών τους- ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια 140 επιχειρήσεων κατάσχεσης σε 18 αεροδρόμια της Ινδίας, από το 2011 έως το 2020. Τα περισσότερα περιστατικά καταγράφηκαν στο αεροδρόμιο της πόλης Τσενάι και ακολουθούν εκείνα του Μουμπάι και του Νέου Δελχί.

Με πληροφορίες από CNN 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ