Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Κουέντιν Ταραντίνο- Η σύζυγός του γέννησε κοριτσάκι

Ο Κουέντιν Ταραντίνο με την Ντανιέλα Πικ Facebook Twitter
Ο Κουέντιν Ταραντίνο με την σύζυγό του, Ντανιέλα Πικ (Φωτ.: EPA)
0

Πατέρας έγινε ξανά ο Κουέντιν Ταραντίνο, καθώς η σύζυγός του, Ντανιέλα Πικ, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. 

Αυτό είναι το δεύτερο παιδί του 59χρονου σκηνοθέτη με την 38χρονη τραγουδίστρια και μοντέλο. «Η Ντανιέλα και ο Κουέντιν Ταραντίνο με χαρά ανακοινώνουν ότι η Ντανιέλα γέννησε την κόρη τους στις 2 Ιουλίου, τη μικρή αδελφή του Λίο, το πρώτο τους παιδί», ανέφερε ανακοίνωση που εξέδωσε το ζευγάρι, σύμφωνα με το People.

Η Ντανιέλα, κόρη του Ισραηλινού τραγουδιστή και συνθέτη Ζβίκα Πικ, γνώρισε τον Κουέντιν Ταραντίνο το 2009, κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας του «Inglorious Basterds». Αρραβωνιάστηκαν τον Ιούνιο του 2017 και παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο της επόμενης χρονιάς. Ο γιος τους, Λίο, γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020. 

Ο σκηνοθέτης είχε εξηγήσει στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, πέρυσι, ότι δεν έδωσε αυτό το όνομα στον γιο του λόγω της στενής φιλίας του με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο, με τον οποίο έχει συνεργαστεί. 

«Παραλίγο να μην τον ονομάσουμε έτσι, επειδή ο κόσμος θα υπέθετε ότι του έδωσα το όνομα του Λεονάρντο ντι Κάπριο. Δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό… αλλά έχει πάρει το όνομα του παππού της συζύγου μου, αλλά και επειδή στις καρδιές μας είναι ένα μικρό λιοντάρι», είχε εξηγήσει ο Ταραντίνο. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM