Μουσουλμάνοι μετανάστες έριξαν στη θάλασσα χριστιανούς

3

15 μουσουλμάνοι μετανάστες κρατούνται στο Παλέρμο της Ιταλίας, μετά από καταγγελίες ότι στη διάρκεια του διάπλου από τη Λιβύη προς την Κάτω Ιταλία πέταξαν στη θάλασσα 12 χριστιανούς συνταξιδιώτες τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πάνω στο πλοιάριο που τους μετέφερε ξέσπασε διαμάχη για θρησκευτικούς λόγους με τους μουσουλμάνους να πετάνε στη θάλασσα τους χριστιανούς οι οποίοι πνίγηκαν.

Οι ιταλικές αρχές κρατούν τους μουσουλμάνους, μεταξύ αυτών και έναν 17χρονο, και συγκεντρώνουν αποδεικτικό υλικό προκειμένου να αποφασίσουν αν θα διατάξουν την προφυλάκιση τους.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκθεση Δημοκρατικών δείχνει περισσότερες από 100 ευνοϊκές κινήσεις υπέρ του Έλον Μασκ από τον Τραμπ

Διεθνή / Έκθεση Δημοκρατικών δείχνει περισσότερες από 100 ευνοϊκές κινήσεις υπέρ του Έλον Μασκ από τον Τραμπ

Η έκθεση από το γραφείο της γερουσιαστή Ελίζαμπεθ Γουόρεν αποκαλύπτει πάνω από 100 ενέργειες της κυβέρνησης Τραμπ που ωφέλησαν άμεσα ή έμμεσα τις επιχειρήσεις και την προσωπική περιουσία του Μασκ
LIFO NEWSROOM
Το «Μαντλίν» πλησιάζει τη Γάζα - Εντολή να επέμβει έχει ο στρατός του Ισραήλ

Διεθνή / Το «Μαντλίν» πλησιάζει τη Γάζα - Εντολή να επέμβει έχει ο στρατός του Ισραήλ

Ο Ισραηλινός υπουργός Ίσραελ Κατς έδωσε εντολή στον στρατό να εμποδίσει την πορεία του σκάφους που κινείται αργά προς την αποκλεισμένη Γάζα διά θαλάσσης - Δεν φοβόμαστε, απαντούν οι ακτιβιστές
LIFO NEWSROOM
Ισραήλ: Εντολή στον στρατό να εμποδιστεί το «Madleen» από τον υπ. Άμυνας

Διεθνή / Ισραήλ: Εντολή στον στρατό να εμποδιστεί το «Madleen» - «Δεν θα φτάσετε στη Γάζα»

«Προς την αντισημίτρια Γκρέτα και τους φίλους της, το μήνυμα είναι σαφές: Γυρίστε πίσω, δεν θα φτάσετε στη Γάζα», λέει ο Ίσραελ Κατς - Πλησιάζουν την αποκλεισμένη περιοχή οι ακτιβιστές
LIFO NEWSROOM
Οι ΗΠΑ διέδιδαν θεωρίες συνωμοσίας για UFO και εξωγήινους για να κρύψουν μυστικά όπλα

Διεθνή / Οι ΗΠΑ διέδιδαν θεωρίες συνωμοσίας για UFO και εξωγήινους για να κρύψουν μυστικά όπλα

Ντοκουμέντα και μαρτυρίες αποκαλύπτουν ότι το Πεντάγωνο διέδιδε σκόπιμα ψευδείς πληροφορίες για UFO από τη δεκαετία του ’50, για να κρύψει μυστικά εξοπλιστικά προγράμματα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Όλα δείχνουν ότι εκτός της ικανοποίησης των φιλανθρωπικών μας καθηκόντων,ερχονται στη χώρα άνθρωποι οι οποίοι είναι εντελώς χρήσιμοι για την τόσο αναγκαία ανάπτυξή της.Η χώρα τους χρειάζεται.
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να απελαθούν στην χώρα τους, αν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι πέταξαν χριστιανούς λαθρομετανάστες από την βάρκα τους στην θάλασσα για να πνιγούν. Δεν θέλω να φανώ ακραίος και να γράψω ότι πρέπει να έχουν την ίδια μοίρα με αυτούς που πέταξαν μεσοπέλαγα για να πνιγούν, αλλά κάτι τέτοιες πράξεις σε εξοργίζουν και δεν αντιδράς καθαρά. Όλοι είχαν φύγει από τον τόπο τους με την ελπίδα ότι θα βρουν καλύτερη ζωή εκεί που θα πάνε. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τους στερήσει την προσπάθεια τους για ένα καλύτερο αύριο για αυτούς και τα παιδιά τους.
Δυστυχως πολλοι απο αυτους που φεύγουν απο τον τόπο τους, θέλουν να μεταφέρουν την άρρωστη νοοτροπία του τόπου τους στη νέα πατρίδα.Δεν το καταλαβαίνω, αλλα γινεται. Σε αυτα πρέπει να δείξουμε μηδενικη ανοχη.