Μοσκοβισί: "Το σκάνδαλο VW δεν θα περιορίσει τη γερμανική επιρροή στις Βρυξέλλες"

Μοσκοβισί: "Το σκάνδαλο VW δεν θα περιορίσει τη γερμανική επιρροή στις Βρυξέλλες" Facebook Twitter
1

Tο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με επίκεντρο τον όμιλο της Volkswagen και τα παραποιημένα στοιχεία σχετικά με τις εκπομπές ρύπων στα οχήματα ντίζελ έχει ζημιώσει την εικόνα της εταιρείας, αλλά δεν θα υπονομεύσει την επιρροή του Βερολίνου στις Βρυξέλλες, διαβεβαίωσε ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Κομισιόν Πιερ Μοσκοβισί.


Ερωτηθείς σχετικά με τον αντίκτυπο του σκανδάλου κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο Βερολίνο, ο Μοσκοβισί είπε: «Ζημιώνει την εικόνα της ίδιας της εταιρείας, εγείρει ζητήματα σχετικά με ευρύτερα θέματα... αλλά δεν θα περιορίσει καθόλου τη γερμανική επιρροή στις Βρυξέλλες».


Ο ίδιος υπογράμμισε ότι είναι βέβαιος ότι η VW θα ανακάμψει από την κρίση και προσέθεσε ότι η διαφάνεια εκ μέρους της εταιρείας είναι σημαντική προκειμένου να το καταφέρει αυτό.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Διεθνή / Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Το habeas corpus αποτελεί θεμελιώδη αρχή του αγγλοσαξονικού δικαίου - Το Σύνταγμα των ΗΠΑ επιτρέπει την αναστολή της νομικής αυτής προστασίας μόνο «σε περιπτώσεις εξέγερσης ή εισβολής»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Διεθνή / Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συμμετείχε σήμερα στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας προς την Ουκρανία και την ανάγκη για άμεση εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας τριάντα ημερών
LIFO NEWSROOM
Πακιστάν: Το Ισλαμαμπάντ έπληξε στόχους στην Ινδία - Εκκλήσεις για αποκλιμάκωση από τη διεθνή διπλωματία

Διεθνή / Πακιστάν: Το Ισλαμαμπάντ έπληξε στόχους στην Ινδία - Εκκλήσεις για αποκλιμάκωση από τη διεθνή διπλωματία

Τα κράτη μέλη της G7 ζήτησαν «άμεση αποκλιμάκωση», ενώ οι ΗΠΑ, παραδοσιακός σύμμαχος του Πακιστάν αλλά τα τελευταία χρόνια πιο κοντά στην Ινδία, προσφέρθηκαν να μεσολαβήσουν για τη μείωση της έντασης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ευτυχώς, γιατί προς στιγμήν ανησύχησα μη χαθεί το όνειρο της γερμανικής ηγεμονίας στην Ε.Ε. Πάντως απ'ότι άκουσα το γνώριζαν μια χαρά το σκάνδαλο εκεί στην Κομισιόν. Ποιος ξέρει; Ίσως είχαν πάρει τη μιζούλα τους για να κάνουν τα στραβά μάτια. Το συνηθίζει άλλωστε η Γερμανία.