Μοντέλο ποζάρει με μπικίνι 6 μέρες μετά την γέννα και φανς αντιδρούν: «Κάνεις επίδειξη»

Μοντέλο ποζάρει με μπικίνι 6 μέρες μετά την γέννα και φανς αντιδρούν: «Κάνεις επίδειξη» Facebook Twitter
Φωτ.: @kendalleeschuler/ Instagram
0

Η Κένταλ Σούλερ δημοσίευσε μια φωτογραφία με μπικίνι, μόλις έξι ημέρες μετά την γέννα, αλλά οι followers διχάζονται, με κάποιους να την αμφισβητούν κι άλλους να την κατηγορούν.

Το 32χρονο μοντέλο θέλησε να κοινοποιήσει μια φωτογραφία από την καθημερινότητά της, μετά την απόκτηση του δεύτερου παιδιού της, βάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία της ποζάρει με μπικίνι, έξι ημέρες μετά τον τοκετό.

Η φωτογραφία, ωστόσο, προκάλεσε αμφιλεγόμενα σχόλια, αφού η Κένταλ μοιάζει σαν να μην υπήρξε ποτέ έγκυος, πόσο μάλλον να έχει γεννήσει πριν από έξι ημέρες.

«Ημέρα 6 με την Friday Fallon», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, όπου ποζάρει με μαύρο μαγιό και ένα καπέλο του μπέιζμπολ, ενώ κρατά στην αγκαλιά το νεογέννητο μωρό της.

Όπως εξήγησε, ονόμασε την κόρη της Friday από έναν χαρακτήρα στο μυθιστόρημα «Robinson Crusoe» του Daniel Defoe, του 1719. 

Η Κένταλ Σούλερ είχε γίνει πρωτοσέλιδο το 2011 όταν έβγαινε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, αμέσως μετά τον χωρισμό του από την Μπλέικ Λάιβλι. Με τον Ντι Κάπριο χώρισαν το 2017.

Σε προηγούμενη ανάρτησή της στο Instagram, η 32χρονη αποκάλυψε ότι το μωρό της καθυστέρησε 10 ημέρες και χάρη στην καθυστερημένη άφιξή του, τώρα μοιράζεται τα ίδια γενέθλια με τη μαμά του.

«Επιτέλους ήρθε. 10 ημέρες καθυστέρηση. Μοιράζεται τα γενέθλια με τη μαμά της. Είναι η τελειότητα. Friday Fallon Williment», έγραψε στη λεζάντα.

Αν και οι περισσότεροι φανς την συνεχάρησαν για το νέο μέλος της οικογένειά της, πολλοί ήταν εκείνοι που στάθηκαν περισσότερο στο σώμα της μετά τη γέννα, με άλλους να την επιδοκιμάζουν και αρκετούς να την κατηγορούν πως «κάνει επίδειξη».

«Κάνεις επίδειξη», έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος follower, με την Κένταλ Σούλερ να απαντά: «Απλά λατρεύω το νέο μου στήθος! Σε ευχαριστώ, Friday».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αξιωματούχος ΟΗΕ: «Το Ισραήλ παραβιάζει το διεθνές δίκαιο εμποδίζοντας τη βοήθεια στη Γάζα»

Διεθνή / Αξιωματούχος ΟΗΕ: «Το Ισραήλ παραβιάζει το διεθνές δίκαιο εμποδίζοντας τη βοήθεια στη Γάζα»

«Τα αποθέματά μας θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες ολόκληρου του πληθυσμού για περίπου τρεις μήνες, αλλά παραμένουν εκτός της Γάζας», δήλωσε ανώτερο στέλεχος της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ «σχεδόν αποφάσισε» για τη Βενεζουέλα – Αεροπλανοφόρο και 15.000 Αμερικανοί στρατιώτες στην περιοχή

Διεθνή / Ο Τραμπ «σχεδόν αποφάσισε» για τη Βενεζουέλα – Αεροπλανοφόρο και 15.000 Αμερικανοί στρατιώτες στην περιοχή

Ο Νικολάς Μαδούρο έχει θέσει τις ένοπλες δυνάμεις της Βενεζουέλας σε ύψιστο συναγερμό, ενώ δυτικοί σύμμαχοι των ΗΠΑ αναφέρουν ότι δεν έχουν ενημερωθεί για τις ακριβείς προθέσεις της Ουάσιγκτον
LIFO NEWSROOM
Joyce Carol Oates: Η κορυφαία Αμερικανίδα συγγραφέας αποδόμησε τον Μασκ χωρίς να τον κατονομάσει

Διεθνή / Joyce Carol Oates: Η κορυφαία Αμερικανίδα συγγραφέας αποδόμησε τον Μασκ χωρίς να τον κατονομάσει

Ο Μασκ αντέδρασε οργισμένα στις αιχμές της Oates, αποκαλώντας τις «ψεύτικες» και τη συγγραφέα «κακεντρεχή», ενώ υποβάθμισε και το έργο της με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - «Beast Land»: Ο MrBeast εγκαινίασε θεματικό πάρκο στη Σαουδική Αραβία

Διεθνή / «Beast Land»: Ο MrBeast εγκαινίασε θεματικό πάρκο στη Σαουδική Αραβία

Η κίνηση εντάσσεται στη Vision 2030 του πρίγκιπα διαδόχου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, που στοχεύει στη διαφοροποίηση της οικονομίας από το πετρέλαιο και στον πλήρη μετασχηματισμό της σαουδαραβικής κοινωνίας
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Άντριου: O πραγματικός λόγος πίσω από την απόφαση να εγκαταλείψει το Royal Lodge

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: O πραγματικός λόγος πίσω από την απόφαση να εγκαταλείψει το Royal Lodge

Τι είναι αυτό που πραγματικά τον έπεισε να εγκαταλείψει επιτέλους το Royal Lodge, την ώρα που υπήρχαν πολλαπλές οικογενειακές και πολιτικές πιέσεις και ο ίδιος θεωρούσε ότι μια δημόσια αποχώρηση θα μπορούσε να εκληφθεί ως παραδοχή ενοχής
LIFO NEWSROOM