Ινδία: «Μητέρα έκοψε το πέος του συντρόφου της επειδή προσπάθησε να βιάσει την κόρη της»

Μητέρα έκοψε το πέος του συντρόφου της επειδή προσπάθησε να βιάσει την κόρη της Facebook Twitter
Φωτ: Unsplash
0

Μια μητέρα στην Ινδία φέρεται να έκοψε το πέος του συντρόφου της, αφού εκείνος προσπάθησε να βιάσει την 14χρονη κόρη της.

Το ζευγάρι ζούσε μαζί τα τελευταία δύο χρόνια αφότου η 36χρονη χώρισε από τον αλκοολικό σύζυγό της.

«Δεν μετανιώνω για ό,τι έκανα», δήλωσε στους Times of India.

«Εργαζόμουν στο αγρόκτημα όταν συνέβη το περιστατικό. Ευτυχώς, επέστρεψα στο σπίτι την τελευταία στιγμή και τον έπιασα στα πράσα», πρόσθεσε η ίδια, εξηγώντας τη σειρά των γεγονότων.

«Επιτέθηκε ακόμη και σε μένα ενώ προσπαθούσα να σώσω την κόρη μου, οπότε έφερα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του έκοψα τα γεννητικά του όργανα για να του δώσω ένα μάθημα».

Η αστυνομία δήλωσε στους Times of India ότι ο 32χρονος έχει «συλληφθεί» για βιασμό, αλλά βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση επειδή η μητέρα τού έκοψε τα γεννητικά του όργανα.

Οι ακριβείς κατηγορίες και η τρέχουσα κατάστασή του είναι άγνωστες, ούτε έχει γίνει σαφές αν η μητέρα θα αντιμετωπίσει κατηγορίες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Mahewaganj του Ούταρ Πραντές, ανατολικά του Νέου Δελχί και κοντά στα σύνορα της Ινδίας με το Νεπάλ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΣΕΛΣΙ ΚΗΠΟΣ ΗΔΟΝΗ

Διεθνή / «Κήπος της ηδονής» στο Τσέλσι: Η πρόταση της Βασιλικής Κηπουρικής Εταιρείας που αιφνιδίασε

Εμπνευσμένος από τη θεά Αφροδίτη και χρηματοδοτούμενος από εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών, ο κήπος του φετινού Chelsea Flower Show ενδέχεται να προκαλέσει «σοκ» στους επισκέπτες, γράφει ο Guardian
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ REUTERS ΕΡΤ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Αναλυτής του Reuters στα ελληνικά: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι τρελός πρόεδρος και κάνει τρελά πράγματα»

«Ίσως απλώς φύγει από το χάλι που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, λέει τρία διαφορετικά πράγματα μέσα σε μια ώρα που όλα είναι αντιφατικά μεταξύ τους», είπε ο Hugo Dixon στην ΕΡΤ
THE LIFO TEAM