«Μηνύματα στις 4 τα ξημερώματα»: Ο Εμανουέλ Μακρόν δεν αφήνει τους συμβούλους του να κάνουν ούτε σεξ

«Μηνύματα στις 4 τα ξημερώματα»: Ο Εμανουέλ Μακρόν δεν αφήνει τους συμβούλους του να κάνουν ούτε σεξ Facebook Twitter
Αντίο στην ερωτική ζωή έχουν πει πολλοί από τους υπαλλήλους του Μακρόν, λόγω του φόρτου εργασίας - EPA
1

Τέλος στην ερωτική ζωή του προσωπικού του φέρεται να έχει βάλει ο Εμανουέλ Μακρόν, λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας, σύμφωνα με γαλλικό περιοδικό.

Αν το Ελιζέ κάποτε φημιζόταν για τις ερωτικές περιπέτειες των ενοίκων του, προέδρων και μη, σήμερα, κατά την προεδρική θητεία του Μακρόν τα πράγματα είναι ολωσδιόλου διαφορετικά, αναφέρει το εβδομαδιαίο περιοδικό της Le Figaro.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μακρόν πιέζει τόσο πολύ το προσωπικό του ώστε εκείνοι δεν έχουν ούτε το χρόνο ούτε την ενέργεια για ερωτοτροπίες και σεξ - τα οποία, όπως σημειώνεται, ήταν συχνά σε άλλες προεδρικές θητείες.

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπω συμβούλους να δουλεύουν τόσο σκληρά» παραδέχτηκε στο περιοδικό μπάτλερ που δουλεύει για τη γαλλική προεδρία εδώ και 40 χρόνια, προσθέτοντας: «Έχουμε πλήξει στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Κανείς δεν κάνει σεξ πια. Πριν, χτυπούσες δύο και τρεις φορές τις πόρτες ώστε να βεβαιωθείς πως δεν ενοχλούσες κανέναν σε κάποια ακατάλληλη στάση».

Μια άλλη πηγή είπε στο περιοδικό πως το προσωπικό εξάντλησε «τη λίμπιντο της εξουσίας, γράφοντας τεχνικές σημειώσεις». Η εύγλωττη αυτή δήλωση αναφέρεται προφανώς στο μήνυμα του Μακρόν πως, σε αντίθεση με τους προκατόχους του που αδράνησαν στο ζήτημα των κυβερνητικών μέτρων, ο ίδιος προωθεί με επιμονή τις μεταρρυθμίσεις σε υγεία, παιδεία και συνταξιοδοτικό.

Σύμβουλοι και υπουργοί διαμαρτύρονται σιωπηρά για τον όγκο δουλειάς που τους αναθέτει. Πολλοί γκρινιάζουν πως οι ώρες και οι μέρες εργασίας τους «ξεχειλώνουν» πολύ πέραν του 12ώρου. Δεν ησυχάζουν ούτε και τις νύχτες, με τον πρόεδρο να τους στέλνει μηνύματα σε WhatsApp ή Telegram πολλές φορές μετά τα μεσάνυχτα, απαιτώντας άμεση απάντηση - στην οποία ανταπαντά ακόμα και στις 3 ή 4 τα ξημερώματα.

«Το δράμα με αυτά τα συστήματα μηνυμάτων είναι πως υποδεικνύουν με ακρίβεια την ώρα που είδε κάποιος το μήνυμα, που σημαίνει πως ο πρόεδρος γνωρίζει πότε κάποιος εκούσια δεν θέλει να απαντήσει. Οπότε, είσαι υποχρεωμένος να συμμορφωθείς» λέει μία άλλη πηγή.

Σε αντίθεση με την προεδρία Ολάντ όπου υπήρχαν διαρκείς διαρροές από το προεδρικό μέγαρο, ο Εμανουέλ Μακρόν εμφανίζεται αποφασισμένος να ελέγχει, κατά πολλούς με εμμονικό τρόπο, το προσωπικό του.

«Έχω δει ήδη τον πρόεδρο να ανακρίνει κάποιον για την ακριβή φύση της σχέσης του - σεξουαλική, πνευματική ή άλλη - με τον ένα ή τον άλλο δημοσιογράφο» παραδέχεται επίσης ανώνυμη πηγή στη Φιγκαρό.

Με πληροφορίες από τους Times 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Διεθνή / Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Η Ρις Γουίδερσπουν κάλεσε δημόσια τις γυναίκες να αρχίσουν να μαθαίνουν τεχνητή νοημοσύνη, λέγοντας ότι είναι ώρα να εξοικειωθούν με τα εργαλεία της και να μη μείνουν πίσω. Η τοποθέτησή της έρχεται ενώ και άλλες σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Σάντρα Μπούλοκ, μιλούν πιο ανοιχτά για μια πιο πρακτική σχέση με το AI.
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Νέα προειδοποίηση Τραμπ: «Η εκεχειρία μπορεί να λήξει αν δεν επιτευχθεί συμφωνία μέχρι την Τετάρτη»

Η εκεχειρία ΗΠΑ-Ιράν εκπνέει την Τετάρτη, με τον Ντόναλντ Τραμπ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μη παράτασής της, ενώ οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για αποφυγή κλιμάκωσης
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτοί οι σύμβουλοι που βαριούνται να απαντάνε στα μυνήματα τους μπορούν να πάνε να δουλέψουν για τον Τσίπρα. Ένα 17ωρο την τετραετια θα κάνουν και μετά θα χαλαρώνουν XD